Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  09.11.2015 13:59:50

Přidejte se k největší soutěži o finanční miss

Který finanční produkt má letos nejhezčí křivky? Který toho nejméně sní nebo nejvíc vydělá? Podělte se o své zkušenosti a dejte hlas tomu nejlepšímu na webu www.zlatakoruna.info v největší anketě svého druhu. Pomozte svému favoritovi a sami se zapojte do soutěže o zajímavé ceny.

Soutěž Zlatá koruna se koná pravidelně už od roku 2003 a skloubí v sobě názory odborníků i laiků. V odborné části produkty hodnotí 300 členná odborná porota, složená z lidí různých profesí napříč celým finančním trhem. V jejím čele je už několik let prof. Michal Mejstřík.

Pro laiky je určené hlasování v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů. Cena veřejnosti je dvoukolová s play-off o dvaceti účastnících, Cena podnikatelů probíhá jednokolově. O síle veřejného hlasování vypovídají nejlépe čísla. V loňském roce odevzdali lidé v nominačním a finálovém kole dohromady přes 90 tisíc hlasů pro víc než 600 finančních produktů. V Česku byste podobnou finanční anketu hledali jen stěží.

Dlouhodobě dominují Ceně veřejnosti nízkonákladové účty. Čím dál častěji se v ní ale prosazují i další kandidáti - platební nálepky, různá spoření nebo úvěry. Zaujal některý i vás? Nenechte si to pro sebe a pomožte ostatním s výběrem z nepřeberné nabídky.

„Vážím si především toho, že se nám každoročně sejdou desetitisíce "kladných bodů". Ono je jednoduché na něco nadávat a jenom kritizovat. Vybrat jeden produkt z mnoha a říct, že je nejlepší, dá víc práce. Když si spočítáte, že vítěz zpravidla nasbírá přes deset tisíc hlasů, má už taková pochvala velkou váhu. Vždyť pro něj vlastně zvedlo ruku jedno menší město. I proto předávání Ceny veřejnosti patří mezi mé nejoblíbenější okamžiky galavečera. Spolu se mnou tuto Zlatou korunu totiž uděluje zástup spokojených klientů,“ říká Pavel Doležal, ředitel Zlaté koruny.

Hlasovat v nominačním kole a zároveň se zařadit do soutěže o zajímavé ceny je možné na www.zlatakoruna.info.

Vyhrát lze např. poukazy na zapůjčení vozů značky JEEP, šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková a další zajímavé ceny od partnerů Zlaté koruny.

Přečtěte si rozhovor s letošní hlavní vítězkou ankety.

Fotogalerie:

Zleva na fotografiích: Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva, Equa bank, Pavel Doležal, ředitel projektu Zlatá koruna, Václav Moravec, moderátor, Alena Tučková, vítězka hlavní ceny v hlasování veřejnosti, kterou byl zájezd od CK Fischer v hodnotě 20.000 Kč, Jiří Šindelář, Akademik Zlaté koruny 2015


Orientační termíny Zlaté koruny 2016

10. 2. 2016 Zahájení soutěže Zlatá koruna 2016

Zahájení příjmu přihlášek a nominací do soutěže

4. 3. 2016 Zahájení finálového hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti

18. 3. 2016 Uzávěrka přihlášek a nominací do soutěže Zlatá koruna 2016 a

zahájení hodnocení Finanční akademií

25. 4. 2016 Konec hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti
a Cena podnikatelů

27. 4. 2016 Zveřejnění výsledků hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti

31. 5. 2016 Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Zlatá koruna 2016

1. 6. 2016 Speciální příloha Zlatá koruna 2016 v MF Dnes, LN, HN


 

O soutěži Zlatá koruna

Od roku 2003 probíhá pod záštitou ministrů financí ČR soutěž Zlatá koruna , která každoročně oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu . V roce 2015 se konal již její 13. ročník .

Letošního ročníku soutěže se zúčastnilo celkem 216 produktů od 77 finančních společností . Soutěž Zlatá koruna si získala vysoké renomé zejména tím, že nejlepší produkty v 15 kategoriích vybírá Finanční akademie složená z víc než 300 finančních odborníků . Ta také uděluje cenu Novinka roku a Cena za společenskou odpovědnost.

Významnou součástí soutěže je hlasování o Cenu veřejnosti , kdy nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím internetu. Od roku 2008 je hlasování rozšířeno o Cenu podnikatelů , o kterou soutěží nejoblíbenější finanční produkty pro malé a střední podnikatele. Do veřejného hlasování v roce 2015 bylo v obou anketách odevzdáno přes 90 000 hlasů .

Výsledky hodnocení v soutěži Zlatá koruna pomáhají veřejnosti snadněji se orientovat v nabídce finančních produktů, motivují občany k tomu, aby se více zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměli nabídkám finančních společností.

Další informace o soutěži Zlatá koruna najdete na www.zlatakoruna.info.

Partneři soutěže Zlatá koruna 2015

Generální partner a organizátor: pdMEDIA s.r.o.

Partneři: Seznam.cz, Galard, IPSOS, TOP HOTELS GROUP, Imper, JK Jitka Kudláčková, Vysoká škola finanční a správní, JEEP, Dobrá nálada, Pražská Mincovna a Centrum individuální péče při Všeobecné fakultní nemocnici v Praze

Hlavní mediální partner: Mediální skupina Mafra, Mladá fronta Dnes a iDnes.cz

Mediální partneři: Bankovnictví, FinTV, Prague Leaders Magazine, ČIA NEWS, EPRAVO.CZ, Pojištěnívpraxi.cz

Odborní partneři: Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců ČR, Unie společností finančního zprostředkování a poradenství, Asociace penzijních společností ČR, Asociace hypotečních makléřů, CBCB — Czech Banking Credit Bureau, CNCB — Czech Non-Banking Credit Bureau, Asociace pro kapitálový trh ČR, Asociace českých pojišťovacích makléřů, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, Klub finančních ředitelů, Svaz průmyslu a dopravy ČR, Navigátor bezpečného úvěru, Hospodářská komora ČR

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688