Prezentace  |  08.11.2015 21:51:14, aktualizováno 22:11:23REKLAMA

Ocenění Broker Roku 2015 získal LYNX

Populární investiční anketa Broker Roku® má svého vítěze pro rok 2015. Hlasování se zúčastnilo více než 11 000 investorů. Se ziskem téměř 23 % hlasů se nejpopulárnějším brokerem stal LYNX následovaný Patria a XTB.

V nejznámějším brokerském klání v České republice se již po páté utkali tuzemští brokeři o titul Broker Roku®. LYNX již v minulém roce získal solidní podporu českých investorů, ale teprve v letošním roce se podařilo LYNX dosáhnout na nejvyšší stupínek.

Již od vstupu na český trh v roce 2013 popularita LYNX nebývale rostla, což se odrazilo zejména v letošním roce, kdy svou činnost ukončil jeden z hlavních hráčů českého brokerského trhu Brokerjet. „V druhé polovině roku po ukončení služeb Brokerjet došlo k prudkému nárůstu počtu klientů, což je jeden z důvodů, které pomohly LYNX k vítězství.“ potvrzuje Jonáš Mlýnek, ředitel české pobočky LYNX. 

 

 

Revoluce v online investování, kterou LYNX svou unikátní nabídkou odstartoval před třemi lety, se na trh promítá v mnoha ohledech. „Rostoucí počet českých investorů se zajímá o obchodování zahraničních akcií v kombinaci s ETF nebo opcemi a také stále více investorů se odvrací od mimoburzovně obchodovaných derivátů a dává přednost burzovním instrumentům jako jsou futures. Jsem rád, že LYNX investory v této oblasti vzdělává a pomáhá jim posouvat své investiční znalosti dále.“ doplňuje Mlýnek.

„Vítězství v anketě Broker Roku potvrzuje, že čeští investoři oceňují moderní služby a investiční podmínky, které jim LYNX nabízí. Za to bych jim chtěl poděkovat.“ ukončuje Mlýnek.

   

Jaké jsou hlavní výhody LYNX?

LYNX investorům na českém trhu poskytuje unikátní služby. Jako jediný broker umožňuje globální investování do akcií a ETF, obchodování s opcemi, futures, forex a dalšími instrumenty prostřednictvím jediné platformy. Nejširší nabídka mezi českými brokery je navíc k dispozici za extrémně nízkých poplatků.

Na nový rok LYNX přichystal velkou novinku pro investory. Vzhledem k žádostem klientů o jednoduchou webovou platformu přizpůsobenou na míru příležitostným investorům se LYNX rozhodl pro vývoj nové vlastní platformy. Nová obchodní platforma LYNX se stane pravou rukou pro investory, kteří nevyžadují pokročilé funkce platformy Trader Workstation.

 

 

O LYNX B.V.

Jeden z nejdynamičtěji rostoucích evropských online brokerů. Aktuálně má více než 30 000 klientů po celé Evropě. V roce 2006 byl založen v Holandsku a krátce na to expandoval do Německa, Belgie a České republiky. Navíc působí také ve Finsku a Francii. Díky velké oblibě mezi investory získal mnoho prestižních ocenění. V Německu byl v letech 2013 až 2015 oceněn respektovaným finančním deníkem Handelsblatt oceněn jako Nejlepší online broker Německa.

Pro více informací o LYNX požádejte o zaslání informačního balíčku zdarma na www.lynxbroker.cz.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688