Koupelny buducnosti: komfort, technologie a recyklace

Jak bude vypadat koupelna budoucnosti? To ví přední český výrobce koupelnového nábytku společnost Dřevojas, v. d., která ji představila na letošní výstavě Designblok.Co nás čeká za deset a více let, nevíme s určitostí nikdo. Co však lze předpokládat, je fakt, že na nás bude kladena vyšší zátěž. Právě na základě této vize vznikl projekt chytré koupelny SANTÉ Pro 2025, která nabídne nadstandardní komfort plný Hi-Tech technologií ,“ vysvětluje na úvod Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu.

A co od koupelny SANTÉ můžeme očekávat? „Abyste byli ráno plní energie a večer se vám zase lépe usínalo, nastaví koupelna nejideálnější barvy světel. Zajímavým prvkem koupelny SANTÉ je kromě nábytku v moderním povrchu betonová stěrka, také zrcadlo, které dokáže zvážit vaši tělesnou hmotnost , nebo revoluční sprchová hlavice, jež rozpráší vodu do milionů kapiček a tím vytvoří 10krát větší plochu než při běžném sprchování. A pozor, koupelna se automaticky postará o recyklaci vody nebo květiny, které automaticky zavlaží ,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek.

To ale není všechno. Chytrá koupelna dle návrhu Ing. arch. Aleny Mocové, která s ním vyhrála soutěž Studenti pro Dřevojas 2015, bude časem umět také sledovat vaše tělesné funkce včetně tepové frekvence, automaticky zatmaví okna, nastaví teplotu vzduchu a vody a mnoho dalšího…



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna