BOSSA.CZ (BOSSA.CZ)
Investice  |  21.10.2015 11:12:14

Analýza AUD/USD, EUR/JPY a EUR/USD

AUD/USD: Tento měnový pár se na 1hodinovém grafu obchoduje uvnitř symetrického trojúhelníku a mohl by prorazit jakýmkoliv směrem. Klouzavý průměr SMA 100 je pod SMA 200, takže směr dolů je pravděpodobnější. Stochastic ovšem stoupá z přeprodané zóny, takže by kupci mohli způsobit proražení vzhůru. Výsledné proražení jakýmkoliv směrem by mohlo přinést pohyb asi 250 pipů, což je výška této formace. Jestli chcete otevřít short pozici, počkejte si na svíčku, která uzavře pod předcházejícím minimem kolem 0,7250. Jestli naopak uvažujete o long pozici, počkejte si na proražení předcházejícího maxima kolem hladiny 0,7300.



EUR/JPY:
Měnový pár EUR/JPY na 4hodinovém grafu právě testuje horní linii symetrického trojúhelníku a mohl by zamířit zpět k jeho supportu. Stochastic se již blíží k překoupené oblasti, takže by si kupci mohli dát pauzu. Jestli k tomu dojde, cena by se mohla dostat zpět ke spodní linii trojúhelníku kolem důležité psychologické hladiny 135,00 a ke klouzavým průměrům. Klouzavý průměr SMA 100 ovšem právě překřížil SMA 200 nahoru, takže by mohlo dojít k dalšímu růstu. Jestli budou mít kupci dost síly na proražení rezistence tohoto trojúhelníku, mohlo by dojít k růstu o asi 700 pipů, což je přibližně výška této formace. Podobně i proražení dolů by mohlo přinést stejně velký pohyb.



EUR/USD:
Tento měnový pár se na denním grafu obchoduje uvnitř rostoucího trojúhelníku. Cena se právě odrazila od rezistence na horní linii trojúhelníku okolo 1,1475 a nyní by mohla zamířit zpět dolů, protože Stochastic klesá. Jestli k poklesu dojde, mohlo by dojít k otestování důležité psychologické úrovně supportu 1,1200 blízko klouzavého průměru SMA 100. Klouzavé průměry by ale po překřížení nahoru mohly zabránit poklesu a růst by mohl pokračovat. Jestli se kupcům podaří získat převahu, mohlo by dojít k proražení rezistence trojúhelníku a dalšímu růstu o asi 900 pipů, což je přibližně výška této formace. Ovšem jestli prodejci převezmou kontrolu nad tímto měnovým párem, mohlo by po proražení supportu kolem hladiny 1,1200 dojít k poklesu o asi 900 pipů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688