Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  24.09.2015 00:00:00

Konto Bariéry: novoročenky Konta Bariéry pomáhají potřebným

Výrobců novoročenek a těch, kteří je nabízejí, je u nás bezpočet. Někteří z nich avizují, že část svých příjmů převádějí na účty neziskových organizací. Ano, pravdou ale je, že se jedná o převody ve výši několika procent. V případě novoročních přání Konta Bariéry už devátý rok platí, že sedmdesát procent z prodejní ceny je věnováno pomoci lidem s handicapem.

Řada zájemců o novoročenky už při pouhém vyslovení jména Konta Bariéry obrací svoji pozornost jinam, protože buďto nemají zájem pomáhat nebo chtějí pomáhat někomu jinému, než Kontu Bariéry, nebo si myslí, že ceny novoročenek u konkurenčních dodavatelů jsou výrazně nižší, protože je nenavyšují o položku dobročinnosti. Pravda je ale jiná...

Novoročenky, které nabízí Konto Bariéry, můžou pomoci komukoliv. Přesněji řečeno, když si je někdo koupí, může si přát, aby jeho investice pomohla přesně tam, kde to on chce. Postup je jednoduchý a je velmi stručně popsán přímo v nabídce novoročenek. Konto Bariéry si v žádném případě neuzurpuje právo rozdělovat získané finanční prostředky výhradně na základě vlastního rozhodování.

Pokud se týká prodejní ceny, tak i zde je to jinak, než by se mohlo na první pohled zdát. Ceny, za které Konto Bariéry novoročenky nabízí, jsou srovnatelné s cenami konkurence, a to přesto, že je v nich zabudované velké procento příjmů určených pro dobročinnost.

Kdyby někoho napadlo, že Konto Bariéry nevlastní tiskárnu ani grafické studio a nemůže tedy obsahem a kvalitou svých produktů nikoho oslnit, tak by se velmi divil. Jeho novoročenky připravují a vyrábějí profesionálové, kteří se kromě rozvoje svých odborných schopností věnují i podpoře tak zvaného společensky angažovaného podnikání. To v podstatě znamená, že se rozhodli věnovat podstatnou část toho, co dokážou vydělat, na řešení problémů ve společnosti. Což je ale nijak neomezuje v tom, aby ve svém soukromí žili podle svých představ.

Pokud jsme v titulku tohoto povídání zdůraznili, že novoročenky Konta Bariéry jsou jiné, tak nemůžeme pominout skutečnost, že mají netradiční obsah. Jejich tvůrci je nazvali „vyprávěnkami“. To znamená, že každá novoročenka má svůj vlastní obrazový příběh, který začíná na titulní straně a pokračuje na vnitřních stranách dvoulistových skládaček. Novoroční přání Konta Bariéry nejsou jednoduché kartičky.

Rozdílů mezi nabídkou Konta Bariéry a jeho konkurence je více. Ten, koho zajímají, si je snadno najde na www.antipol.cz, což jsou webové stránky spolupracující agentury Antipol Brno.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)

Přečtěte si také:

23.01.2009Nový web Konta Bariéry je na světě Strategie.cz (Strategie.cz)
11.09.2008Kinematograf bratří Čadíků pomáhá Kontu Bariéry Strategie.cz (Strategie.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688