Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Investice  |  29.09.2015 18:00:02, aktualizováno 06.10.2015 10:19:39REKLAMA

STOX.cz | Útočí další broker jen na klienty Brokerjetu?


Skutečně se vyplatí zajímat se o nabídku dalšího žraloka, hladového po klientech? Má být při rozdělování kořisti v podobě klientů končícího Brokerjetu výše bonusu jediným rozhodujícím kritériem? Jak mohou z tohoto boje profitovat i klienti jiných brokerů?

Český portál STOX.cz nabízí zajímavé řešení pro online obchodování na akciových trzích prostřednictvím stabilní a nastavitelné obchodní platformy. Tuto platformu spravuje Interactive Brokers a portál STOX.cz k tomu nabízí svým klientům komplexní řešení v podobě nízkých poplatků, silné technické podpory nebo právě obchodní platformy, kterou má pro své klienty v českém jazyce. STOX.cz je obchodní portál společnosti Grant Capital a.s., která na českém trhu poskytuje investiční služby již od roku 2007.

Přejděte nebo připojte svůj existující účet ke STOX.cz
a získejte bonus až 150$ (3.750 Kč) z obchodování.

STOX.cz připravil komplexně vskutku zajímavé podmínky. Pokud obchodujete s akciemi nebo ETF, otevření multifunkčního obchodního účtu se může vyplatit. Požádat o otevření účtu můžete snadno a rychle online na webu www.stox.cz nebo osobně v sídle společnosti v Brně. Obchodní účet lze mít otevřený již do 5 dní a to s minimálním počátečním vkladem od 3.000 USD (ekvivalent i v CZK).

Obchodovat potom můžete na burzách až 20 zemí světa. Mimo nejvýznamnějších burz jako jsou ty
v USA, Německu, nebo ve Francii, máte možnost obchodovat například v Hong Kongu, Singapuru, Sydney nebo Mexiku.

Libor Stoklásek, manažer portálu STOX.cz říká: „STOX.cz přináší komplexní řešení nákladů a výhodnosti obchodování. Podporou a komplexními podmínkami pro klienty řešíme všechny oblasti obchodního účtu, jako jsou i poplatky za samotné obchody, marginové úroky nebo limity a požadavky nebo poplatky za konverze měn na obchodním účtu. Otevřít účet u STOX.cz se jistě vyplatí i bez možného bonusu.“

Při využití marginu (nebo páky) získávají klienti vskutku nejnižší úroky na trhu, jedny z nejnižších nákladů na měnové konverze vůbec a to až mezi 19 měnami, které mohou na svém obchodním účtu konvertovat jak pro zajištění obchodování na daných trzích tak třeba i pro směnu na služební cestu nebo soukromou dovolenou.

STOX.CZ | Komplexní řešení pro online obchodování

Technická podpora v českém jazyce

STOX.cz nabízí českou podporu se vším, co se týká registrace, žádosti o otevření účtu, nastavení platformy, vklady a výběry finančních prostředků atd. Využít k tomu můžete přímou telefonickou podporu až do 22:00 hod., email nebo online chat.

Multi-jazyčná platforma v českém jazyce

Každý obchodník brzy zjistí, že hlavním klíčem k úspěšnému obchodování je stabilní a vykoná platforma, pomocí které mohou naplno rozvinout svůj potenciál a jednoduše a rychle využít její silné stránky k ziskovému obchodování. STOX.cz nabízí takovou platformu v dlouho očekávané jazykové české mutaci, která podporuje i obchodování užitím pokročilých algoritmů nebo nabízí velký počet sofistikovaných pomůcek, jako jsou třeba inteligentní pokyny. Klienti mohou využít i variantní řešení webové nebo mobilní platformy pro celodenní monitoring portfolia nebo zadávání obchodních příkazů z mobilu kdekoli v dosahu signálu.

Technická podpora i pro algoritmické obchodování

Tým portálu má dlouholeté zkušenosti v obchodování s cennými papíry a v poslední době se hodně orientuje na obchodování pomocí algoritmických a automatických obchodních systémů. Pokud máte své řešení nebo se zajímáte o aplikaci algoritmů pro řízení nejen risk managementu svého portfolia, neměli byste tuto alternativu vynechat.

Další podrobnosti a registrace pro obchodování na webu www.stox.cz



Přečtěte si také:

21.04.2022Srovnání ziskovosti klientů evropských brokerů 2021 Jaroslav Tupý (Purple Trading)
02.03.2016STOX.cz – Středa 2. 3. 2016 STOX.CZ (Grant Capital)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688