Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Investice  |  16.09.2015 09:23:41REKLAMA

CYRRUS PŘEDSTAVUJE NOVINKU: STAR CERTIFIKÁT

Společnost CYRRUS přichází s novým investičním certifikátem. Jmenuje se 7 % CYRRUS STAR CERTIFIKÁT: VÝBĚR EVROPSKÉHO TRHU a skládá se z podkladového koše akcií čtyř silných firem.

Všechny sídlí v Evropě, všechny mají stovky, ne-li tisíce zaměstnanců, a všechny mají dle odhadů analytiků nakročeno k výraznému růstu. O jaké firmy se jedná? Bayer a Roche se zaměřují na farmaceutický průmysl a dosahují v něm výjimečných výsledků. Společnost Daimler působí v automobilovém průmyslu a spadají pod ni takové značky jako Mercedes-Benz nebo Smart. Pojišťovna AXA změnila svůj strategický plán a aktuální čísla o hospodaření naznačují zajímavý potenciální nárůst dividend. Navzdory současným turbulencím na akciových trzích si firmy i nadále drží své postavení.

Možná se právě ptáte: V čem je CYRRUS STAR CERTIFIKÁT specifický?

Odlišuje se tzv. „star úrovní“, která je nastavena na 105 %. Co to znamená? Emitent certifikátu garantuje splatit 100 % investované částky, pokud alespoň jedna z podkladových akcií (firem AXA, Bayer, Daimler nebo Roche) dosáhne v Den finálního ocenění 105 % své Počáteční hodnoty a zároveň vyplácet každé čtvrtletí až do splacení fixní kupón ve výši 1,75 %, celkem je tak možné získat výnos až 14% za 2 roky. Certifikát však může být splacen dříve než za 2 roky.

Může se také stát, že všechny podkladové akcie budou v Den finálního ocenění pod hodnotou 105 %. Co nastane pak? Investor participuje 1:1 na vývoji podkladové akcie s nejnižší výkonností, maximálně však do výše investované částky. Výplata fixního kupónu tím však není dotčena.

Takto bychom mohli v kostce představit CYRRUS investiční certifikát. Detailnější informace společně s modelovými příklady naleznete na našem webu: www.topcertifikaty.cz. Vše si pročtěte a budete-li mít jakýkoli dotaz, můžete volat na 800 297 787. Makléři společnosti CYRRUS vám rádi poradí.

CYRRUS, a.s. je licencovaným obchodníkem s cennými papíry. Společnost byla založena v roce 1995 a v současnosti je největší mimopražskou obchodní společností. Centrála sídlí v Brně a další pobočky naleznete v Praze, Ostravě a ve Zlíně. Za úspěchem společnosti stojí špičkový analytický servis, profesionální tým makléřů a bohaté spektrum investičních produktů.

Investovat do certifikátu můžete pouze v omezeném čase, a to do 30. 9. 2015.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688