ZUNOBANK (ZUNOBANK)
Akcie v ČR  |  03.07.2015 12:05:38

Srovnání: Nejvýhodnější refinancování má Zuno

Nejvýhodnější refinancování na českém trhu nabízí banka Zuno. Zvítězila ve srovnání 13 bankovních nabídek. Modelový příklad měl určit podmínky snížení starého úvěru ve výši 125 000 na 105 000 . Srovnání provedl finanční portál finparada.cz.

Úroková sazba u Zuno by činila 6,9 % ročně, měsíční splátka 2 509 a klient by s novou půjčkou splatil celkem 120 455 . Kompletní výsledky průzkumu najdete zde.

„Nové, menší a nízkonákladové banky se klientům snaží nabízet stále něco nového, zajímavého, co má pro klienty nějakou další přidanou hodnotu. Jde nejen o nízké poplatky, lepší úrokové sazby, přístup ke všem produktům přes internet, ale i o nové produkty, jako je refinancování,“ říká Zdeněk Bubák z finančního serveru finparáda.cz.

ZUNO pro refinancování nabízí tři úrokové sazby podle výše starého úvěru. Úroková sazba v Zuno začíná na 6,9 % ročně. Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 % ročně, Zuno nabídne úrok 6,9 % ročně. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 % ročně, klient dostane úrok 9,9 % ročně. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 % ročně.

Klienti díky tomu vždy předem vědí, s jakým úrokem mohou počítat a kolik reálně ušetří. Navíc se vše vyřídit rychle a jednoduše přes internet bez zdlouhavé návštěvy pobočky,“ říká Lenka Hritzová, šéfka produktového managementu a CRM online banky Zuno.

Zuno svoji nabídku refinancování propaguje i v nové televizní kampani. Na spot se můžete podívat zde!

Nejnižší úrok poskytovaný pro refinancování je 6,9 % ročně. Nabídka platí při schválení refinancování. Reprezentativní příklad: Výška půjčky 37 800 , poplatek za poskytnutí 0 , období splácení 12 měsíců, výška měsíční splátky 3 321 , fixní úroková sazba 9,90 % ročně, celková splatná částka 39 858 , RPSN 10,36 % ročně. Pro požádání o půjčku je nutné mít účet v Zuno.

Ve srovnání finparada.cz vycházela z informací dostupných na webových stránkách bank, kalkulaček, úrokových lístků a ceníků. Zohledněné jsou i slevy (- 1 %) za vedení běžného účtu v bance (Raiffeisenbank a UniCredit Bank). U poplatku za vedení běžného účtu v bance, je počítáno s nejnižším možným poplatkem. U některých bank se jedná o bonusovou (přepočtenou) úrokovou sazbu při řádném splácení.

Logo ZUNOOnline banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Jako jediná banka v Česku ani na Slovensku nedisponuje žádnými fyzickými pobočkami, funguje pouze online. Během 3 let se ze start-up společnosti stala online banka s 200 000 klienty nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka a refinancování, kreditní karta nebo kontokorent). Nekonveční značka zaměřená na jednoduchost dle motta Less bank, more life. Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz nebo .

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

24.11.2022Refinancování půjček hypotékou – jaká má specifika? Petr Rozkošný (Meteobox.cz)
26.11.2020Má pozdní splácení vliv na refinancování hypotéky? Petr Rozkošný (Meteobox.cz)
21.04.2016Aplikace Kreditka od Zuno má nové funkce Jiřina Kavková (Kurzy.cz)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688