Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  21.05.2015 11:31:39REKLAMA

Společnost POLAK CZ – špičkový výrobce dílenského nábytku

Mnohé podnikatelské prostory vyžadují specifické odolné vybavení. Je jedno, zda jde o autodílnu, truhlářskou dílnu či jiný podobný provoz, bez kvalitního dílenského nábytku se tu prakticky nelze obejít. Funkčnost takového vybavení je přitom zásadní. Proto je dobré volit špičkové produkty, jaké vyrábí firma POLAK CZ s.r.o., přední český výrobce dílenského nábytku.



Kvalitní vybavení jakékoliv dílny

Ucelený výrobní program společnosti POLAK CZ s.r.o. zahrnuje vše potřebné pro jakoukoliv dílnu. Kvalita, odolnost a pevnost jsou základními vlastnosti každého jednotlivého produktu. V nabídce najde zákazník široký výběr dílenských stolů různých typů. Dílenský ponk má vždy velmi pevnou vrchní desku a vysoce stabilní kovové nohy. Zda bude mít navíc zásuvky, úložné kontejnery či další úložné systémy záleží na konkrétním přání klienta. Velmi variabilní je také nabídka kovových skříní na nářadí. Dílenské skříně jsou k dostání s plnými i prosklenými dveřmi, s roletovým zavíráním, s libovolně nastavitelnými policemi i s plastovými boxy pro přehledné uspořádání menších předmětů. Praktické jsou také menší zásuvkové dílenské skříně. Ke skříním je výborným doplňkem i dílenský vozík, který umožňuje mít potřebné nářadí vždy po ruce. Kromě samotné dílny je třeba vhodně vybavit i šatnu, k tomu slouží kvalitní kovové šatní skříně. Ty nachází uplatnění nejen v dílenských provozech, ale také na koupalištích, sportovištích a v dalších společenských prostorech.

Spolehlivý výrobce špičkového dílenského nábytku

Proč volit právě společnost POLAK CZ s.r.o.? To je jednoduché. Díky svým bohatým zkušenostem, které firma získává od svého založení již v roce 1991, dokáže zákazníkům nabídnout dílenský nábytek přesně podle jejich potřeb. Neustále přichází s inovacemi a novinkami, na kterých pracuje vlastní vývojové oddělení. Výsledkem je nejširší sortiment dílenského nábytku špičkové kvality, který je dodáván po celé České republice i do zahraničí. Kdo hledá kvalitu a dlouhou životnost, je právě tady na správné adrese.

 







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688