Soutěžte s ČMSS a vyhrajte poukázku v hodnotě 3 000 Kč

REKLAMA       Jiřina Kavková, 11.5.2015
Máme pro vás zbrusu novou soutěž, ve které se hraje o poukázku do obchodu Naoko v hodnotě 3 000 Kč. Máte o poukázku zájem? Stačí správně odpovědět na dvě soutěžní otázky a počkat na výsledky slosování. S trochou štěstí si vybavíte domácnost nápaditými bytovými doplňky.

Patronem soutěže zaměřené na řešení bytových potřeb je ČMSS, stavební spořitelna s nejdelší tradicí na Českém trhu – k lepšímu bydlení pomohla již milionu svých zákazníků.

Soutěžní otázky:

1. Jakého ročního zhodnocení mohu nejvíce dosáhnout, pokud spořím na stavební spoření?
a) 1 %
b) 4,5 %

2. Jaké nejvyšší možné státní podpory mohu dosáhnout, pokud spořím na stavební spoření?
a) 1 000 Kč
b) 2 000 Kč

Soutěž probíhá v termínu od 7.5. – 31.5.2015. Své odpovědi posílejte na soutez@bydlet.cz. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 31.5.2015. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Českomoravské stavební spořitelny. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavateli soutěže zasláno reklamní sdělení.

Zateplit byt, vyměnit okna, pořídit novou kuchyň. Ale za co?

Rádi byste v budoucnu rekonstruovali byt, ale bojíte se hypotéky? Na úpravy bydlení si nejprve malou část ušetřete. Podle odborníků je jednou z možností, jak efektivně ukládat svoje peníze, stavební spoření.

Stavební spoření je dlouhodobě jedním z nejrozšířenějších způsobů financování vlastního bydlení. U nás existuje už více než 21 let a mezi ostatními bankovními produkty se stále drží na vrcholu. Každý druhý dům v České republice byl dokončen za přispění úspor ze stavebního spoření, z toho polovina pak s leaderem trhu, Českomoravskou stavební spořitelnou.

Vedle stavebního spoření se můžete rozhodnout ušetřit svoje peníze jinak – na spořicích účtech, termínovaných účtech s výpovědní lhůtou, anebo třeba do prasátka. Tyto způsoby (zvlášť  ten poslední ne) ale nenabízejí jistý výnos, tak vysoké úroky a pevné podmínky. Chybí jim také jedna drobnost – finanční státní podpora, která pro rodinu může dosáhnout třeba deseti tisíc ročně.

Proč je stavební spoření zajímavé pro rodinné finance?
Stavební spoření patří mezi bezrizikové produkty, což oceňují nejen lidé, kteří preferují jistotu a bezpečí svých úspor. Výnos není nikterak ovlivněn děním na finančních trzích a to dává vašim úsporám dostatečně velkou jistotu. Navíc vklady jsou ze zákona stoprocentně pojištěny až do limitu 100 tisíc eur, což je v přepočtu cca 2,8 milionu korun. A státní podpora je až 2 000 korun na jednu smlouvu ročně.

Velkou předností stavebního spoření je možnost výhodnějšího úvěru. Nárok na úvěr si účastník stavebního spoření vytváří postupně spořením. Řádný úvěr ze stavebního spoření může získat každý, kdo spoří alespoň 2 roky a má naspořenou necelou polovinu cílové částky. Výhodou tohoto úvěru je, že se úroky nemění se celou dobu splácení. Klienti spoření s Liškou si navíc mohou půjčit až 500 tisíc korun bez ručitele nebo nemovitosti jako zástavy.

Stavební spoření, produkt pro všechny generace
Je známo, že domácnosti v České republice mají na účtech ve stavebních spořitelnách téměř 27 procent svých úspor. Důvodem je fakt, že stavební spoření nemá mezi spořicími produkty konkurenci. Je jednoduché, nevyžaduje přílišnou aktivitu klientů a přináší stabilní a atraktivní výnos. Například pokud rodič plánuje spořit svému dítěti na budoucnost, stavební spoření se nabízí jako odpovídající produkt. Stejně tak je tomu i v případě spoření na stáří, kdy stát nyní nenabízí stabilnější formu spoření, než je stavební spoření.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2 200 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky