Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  13.04.2015 17:22:39

SAXO BANK PŘIDÁVÁ DO NABÍDKY WHITE LABEL AKCIOVÉ OPCE

Nejnovější přírůstek dále rozšiřuje možnosti obchodování v různých třídách aktiv

Společnost Saxo Bank, specialista na online investice a obchodování, dnes oznámila, že od dubna 2015 rozšiřuje svou nabídku White Label produktů o akciové opce. Tomuto kroku předcházelo spuštění obchodování s akciovými opcemi pro soukromou i korporátní klientelu společnosti Saxo Bank v roce 2014.

Akciové opce přidané do nabídky partnerského programu White Label Saxo Bank umožní koncovým klientům obchodovat s různými třídami aktiv z jednoho konsolidovaného účtu, využívat akcie či dluhopisy jako bankovní záruku a uplatňovat opce online. Mezi další výhody patří možnost využít maržové obchodování s různými produkty a použít akcie jako maržový kolaterál při obchodování s opčními kontrakty, bez minimálního poplatku a bez dalších souvisejících nákladů.

Klienti využívající White Label budou navíc těžit z uceleného marketingového a komunikačního balíčku, který usnadňuje spuštění nového produktu pro jejich koncové klienty.

Rozšíření nabídky White Label o akciové opce je dalším dokladem toho, že společnost Saxo Bank zůstává věrná své strategii trvalého rozvoje platformy pro obchodování na různých trzích. V současnosti umožňuje platforma Saxo Bank obchodování s více než 30 000 finančními produkty, od devizových obchodů (spotových, forwardových a opcí), přes akcie, CFD, komodity a futures, až po opční kontrakty a opce na akcie jednoho druhu.

Patrice Henault, produktový manažer společnosti Saxo Bank pro futures a kótované opce, k tomu poznamenal:

Rozšíření naší nabídky odráží rostoucí poptávku po akciových opcích mezi institucionárními i retailovými investory, kterou dokládá i 4% nárůst počtu derivátů obchodovaných na burze (ETD) v roce 2014. Zejména současná volatilita trhu přináší atraktivní investiční příležitosti pro obchodníky s opcemi a investoři si stále jasněji uvědomují, jak se mohou zajistit proti rizikům spojeným s různými typy aktiv, například s akciemi, či jak využít opce jako prostředek k udržení stávajících zisků.

Saxo Bank se i nadále věnuje rozvoji své moderní, efektivní platformy, jež nabízí nástroje a funkcionality zajišťující klientům konkurenční výhodu při obchodování na různých trzích. Rozšíření naší White Label platformy o obchodování s akciovými opcemi představuje významný krok v rozvoji nabídky, a to zejména v době, kdy je poptávka po tomto instrumentu na vzestupu.

White Label program je jedním ze základních stavebních kamenů nabídky Saxo Bank pro institucionární klienty. Jen v roce 2014 Saxo Bank uzavřela více než deset nových partnerství a dnes má v této oblasti více než 120 klientů, včetně deseti bank s mezinárodní působností. Počet klientů, kteří mají zájem o White Label platformu, roste díky jejich snaze o snižování nákladů, i díky skutečnosti, že finanční instituce nedokáží samy držet krok s vývojem technologií obchodování různých tříd aktiv, a současně čelí potřebě dále rozšiřovat nabídku tohoto obchodování pro vlastní klientelu.

Pro více informací kontaktujte:

 

Zdeňka Učňová, Account Director

AC&C Public Relations, s.r.o.
+420 220 518 209

zdenka.ucnova@accpr.cz

 

Saxo Bank

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Soukromým investorům a institucionálním klientům nabízí komunitní portál TradingFloor.com, první opravdovou sociální trading platformu. Plně licencovaná evropská banka spadající pod dohled dánské FSA svým klientům umožňuje obchodovat FX, CFDs, ETFs, Stocks, Futures, Options a další deriváty v rámci unikátní platformy SaxoTrader, která doposud obdržela mnohá ocenění a která umožňuje přístup na burzu z PC, tabletu nebo smartphonu z jednoho účtu ve více než 20 jazycích. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank prostřednictvím Saxo PrivatBank nabízí také profesionální portfolio a správu fondů na úrovni tradičního bankovního servisu. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček zasahuje Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, Afriku a Austrálii.

 

 

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688