Čokoládové terasy získaly prestižní ocenění GRAND PRIX 2015

Český výrobce WPC – WOODPLASTIC se i letos prezentovala na veletrhu For Garden v pražských Letňanech. Na letošním ročníku si zástupci společnosti odnesli ocenění Grand Prix 2015 za čokoládové terasy.

Terasy FOREST PLUS PALISANDER jsou díky svému hebkému „forestovému“ povrchu v kombinaci s čokoládovou barvou obohacenou o černé žíhání na českém trhu zcela výjimečné, sklízí proto již od počátku zaslouženou pozornost.

Členové poroty cen Grand Prix 2015 ocenili vysokou kvalitu vystavovaného produktu i způsob propagace.

Tmavě hnědé odstíny se tradičně řadí mezi nejžádanější barevné varianty, které zákazníci WPC –WOODPLASTIC volí pro své terasy. Terasové prkno FOREST PLUS PALISANDER proto vzniklo jako reakce na tuto vysokou zákaznickou poptávku.Terasy s moderním embosovaným povrchem jsou tedy nyní nově k dostání také ve výjimečné tmavě hnědé barvě PALISANDER s černým žíháním.

Tmavě hnědé odstíny se tradičně řadí mezi nejžádanější barevné varianty, které zákazníci volí pro své terasy. Terasové prkno FOREST PLUS PALISANDER proto vzniklo jako reakce na tuto vysokou zákaznickou poptávku. Na trhu s broušenými prkny z materiálu wood-plastic composite se jedná o jedna z nejtmavších terasových prken. Jemné, nepravidelné žíhání navíc prknu dodává tmavší a přirozenější vzhled.

Terasy FOREST / FOREST PLUS navíc patří mezi neoblíbenější zákaznické volby díky svému jemnému embosovanému vzhledu. Hlavními přednostmi prkna je jeho hebký povrch, díky němuž jsou prkna extrémně příjemná na dotek a pro chůzi bosou nohou. Na českém trhu se tak jedná o výjimečnou kombinaci designu i praktických vlastností terasových prken.

Hlavní přednosti nového terasového prkna FOREST PLUS PALISANDER

    Jeden z nejtmavších, tmavě hnědých odstínů – navíc s černým žíháním
    Exkluzivní tmavý vzhled i díky jemnému nepravidelnému žíhání
    Unikátní kombinace barvy a designového embosu na povrchu prkna
    Dlouholetá životnost bez natírání se zárukou až 25 let
    Výroba v ČR dle americké licence Strandex®

Barevnou variantu PALISANDER se žíháním nabízejí také terasy STYLE PLUS (se zcela hladkým, broušeným povrchem se žíháním) a také PLOTOVKY 120 FOREST PLUS či STYLE PLUS.

Terasy FOREST PLUS se žíháním nabízejí i další oblíbené barevné varianty – světle hnědý CEDAR, TEAK nebo cihlová varianta MERBAU.

 

Společnost WPC – WOODPLASTIC a.s. je předním českým výrobcem unikátních produktů z materiálu WPC dle licence Strandex Corporation (USA). Vyrábí a prodává prvotřídní plná terasová prkna s ploty z materiálu WPC (WOOD-PLASTIC COMPOSITE), s obsahem 60 % dřeva a 40 % kvalitního, zdravotně zcela nezávadného polymeru HDPE) v mnoha designech, velikostech i barevných variantách. Produkty WoodPlastic® jsou výjimečné svojí odolností vůči povětrnostním vlivům, vysokou kvalitou provedení, dokonalým designem a téměř nulovou potřebou údržby (zcela bez natírání). Garantovaná záruka činí až 25 let. Více informací na: www.woodplastic.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky