Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  02.03.2015 12:59:06

Načerpejte inspiraci a posuňte své profesionální možnosti na vyšší úroveň

Společnost MotivP je přední vzdělávací a poradenskou společností, která má významné postavení na českém i slovenském trhu. Jejich konference, které jsou pořádány již několik let, přináší nový pohled na úspěšnost v byznysu. Chcete dosáhnout skvělých výsledků ve svém podnikání, úspěšně vést svou firmu nebo se posunout na vyšší manažerské pozice? Inspiraci a odpovědi na otázky, jakým směrem se vydat, jak postupovat a jakých chyb se vyvarovat, Vám mohou dát právě tyto konference. Vystupují na nich velké osobnosti českého a slovenského byznysu, které se s Vámi rádi podělí o své zkušenosti.

Konference MotivP v roce 2015

Letošní ročník konference se bude konat 11. června 2015 a nese název Rozdíl je v leadershipu. Dozvíte se tu, jak dobře zvládnout roli leadera a o čem vlastně tato role je. Na konkrétních příkladech uvidíte, jakým způsobem kde došli k úspěchu a podařilo se jim tuto roli zvládnout. Zajímavé osobnosti Vám nastíní svůj příběh a nabídnou Vám možný klíč k vlastnímu úspěchu. Pojďme si ale nejdříve připomenout minulé ročníky Konference MotivP, jejichž videa zhlédnete na webových stránkách společnosti MotivP.

Ročník 2011 – Manažerské rozhodování 

Být manažerem s sebou nese velkou dávku zodpovědnosti a také nejistoty. Konference se zabývala otázkami týkajícími se obojího. Řešilo se tu mimo jiné, jak pracovat s nejistotou a nakolik se při rozhodování spoléhat na svou intuici, co dělat při špatných rozhodnutích nebo jak velkou odpovědnost musí být manažer připravený nést. O své zkušenosti se tu podělili například bývalý generální ředitel ČEZ Martin Roman, prezident Matador group Štefan Rosina, generální ředitel VELUX David Brož nebo ředitelka GOOGLE Taťána le Moigne.

Ročník 2012 – Konkurenční výhoda

Přemýšlíte nad tím, co může být Vaší největší konkurenční výhodou? Je to originálnost Vašeho odvětví podnikání, jiný přístup a úhel pohledu nebo prostě jen maximální zaujetí? Každý chce být konkurence schopný i v náročných časech. Úspěšní lidé, kteří o tom bezpochyby ví své, rozebírali konkurenční výhody ze svého pohledu na druhém ročníku Konference MotivP. Promluvili tu například velmi známý a úspěšný podnikatel (dnes již i úspěšný politik) Andrej Babiš, manažer z dopravního odvětví Roman Jančura, ředitel RSJ Karel Janeček, generální ředitel společnosti Jablotron Dalibor Dědek, jednatelka a generální ředitelka ČEZ Hana Krbcová nebo jeden z největších filantropů v ČR a SR a zakladatel neziskové organizace Dobrý anděl Andrej Kiska.

Ročník 2013 – Transformační změna

V dnešní době se svět kolem nás mění rychleji než kdy dříve. I při podnikání je třeba na tyto změny reagovat. Jak tedy i při neustálých proměnách vybudovat stabilní firmu? To je jen jedna z mnoha podobných otázek, na které se snažili dát odpověď ze svých zkušeností a pohledu osobnosti tentokrát nejen z podnikatelského sektoru. Zajímavý a přínosný je jistě pohled kardinála Dominika Duky nebo mezinárodně uznávaného ekonoma, profesora Milana Zeleného. Kromě nich vystoupil například výkonný ředitel společnosti Seznam.cz Michal Feix nebo Michal Hroník, který je majitelem společnosti MotivP a uznávaným odborníkem v oblasti řízení lidských zdrojů a psychologie práce. Ten se samozřejmě účastní každé z konferencí.

Ročník 2014 – Příběhy růstu a inspirace

Máte pocit, že jste už na hranicích svých možností a nevíte, jak přesto růst dál? Inspiraci k vnitřnímu růstu a managementu příležitosti hledal další ročník Konference MotivP. Vystoupili na ní například majitel a zakladatel softwarové společnosti Y Soft Corporation nebo paralympijský vítěz a mistr světa v cyklistice Jiří Ježek, jehož životní příběh je jistě velmi inspirativní.

Rady a zkušenosti těch, kteří již dokázali uspět a vybudovat si kariéru v různých odvětvích, mohou přinést každému z nás velmi užitečný pohled na vlastní cestu nejen byznysem. Podívejte se na zajímavá videa z konferencí a posuňte se i Vy na žebříčku úspěšnosti.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688