Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  23.12.2014 23:10:56

Akcie Yahoo před novým rekordem?

Investiční newsletter Breakout Trader od Lynx každý týden přináší předplatitelům 5 konkrétních investičních analýz akcií a ETF. Tyto analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu, stop-loss i cílovou cenu. V roce 2013 akcie Breakout Trader dosáhly zisku 45 % a v roce 2014 dosahují již 40,6% zisku.

V tomto týdnu analytiky Lynx zaujaly akcie Yahoo (YHOO), NXP Semiconductors (NXPI), Aareal Bank (ARL), Koninklijke DSM (DSM) a ETF na akcie ruských společností Market Vector Russia ETF (RSX).

Vytvoří akcie Yahoo nová maxima?

Nedávný signál na akcie Yahoo nebyl spuštěn a nyní jej nahrazuje aktuální situace, která podle grafu ukazuje, že bychom se do konce roku přece jen mohli dočkat nových maxim.

Akcie Yahoo zažívají povedený rok, což je samozřejmě spojeno s rekordním IPO Alibaba, ale také následnými kroky. Zejména rally z poloviny října do poloviny listopadu potěšila mnoho investorů. Poté následoval zasloužený odpočinek v podobě konsolidace okolo úrovně $50. Mezera z minulého týdne značí, že by se býci opět mohli dostat ke slovu a provést další proražení podobné dvěma předchozím z druhé poloviny roku.

Předchozí průlom byl také odstartován mezerou a vedl k zisku okolo $12,50. Proto i nyní zvolíme cílovou cenu v této vzdálenosti od vstupu, kterým je proražení současné konsolidace. Tato strategie nabízí velmi atraktivní poměr výnosu a rizika ve výši 4,9.


Německá Aareal bank nabízí short signál

Během posledního půl roku se akcie Aareal bank nacházely v neutrálním trendu a pohybovaly se pouze do strany. Menší odchylkou byl krátkodobý propad pod úroveň €30, který však dlouho nevydržel a růstová strana byla ohraničena €36.

V posledních dvou týdnech se akcie dostaly spolu s indexem DAX pod tlak a když se index začal zotavovat, akcie Aareal Bank zůstaly pozadu. Tato známka slabosti nám ukazuje, že by se brzy mohly vydat jižním směrem.

Nyní akcie dosáhly úrovně klouzavých průměrů a již dvakrát se od nich odrazily níže. V pátek dokonce vytvořily nižší minimum. Pokud bychom se opět dostaly pod páteční minimum, otevřeme short pozici s úzkým stop-lossem nad klouzavými průměry.


Získejte kompletní analýzy s úrovněmi vstupu a výstupu 

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF. Požádejte zdarma a bez závazků o zaslání investičního newsletter Breakout Trader na odkazu -http://www.lynxbroker.cz/investicni-doporuceni/. 

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako vedoucí organizační složky Lynx B.V. Již od studia na Vysoké škole ekonomické v Praze se zabývá světovými akciovými trhy. Specializuje se zejména na region jihovýchodní Asie a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. Absolvoval stáže v USA a v HK na Chinese University of Hong Kong. V současnosti studuje program CFA.

Logo LYNX Lynx je specialista na online investování. Investorům poskytuje přístup na více než 100 trhů ve 22 zemích. Prostřednictvím uživatelsky přívětivé a odborníky oceňované obchodní platformy Trader Workstation v češtině mohou klienti jednoduše zadávat obchodní pokyny. Lynx má nejširší nabídku mezi českými brokery (akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy). To vše za extrémně nízkých poplatků.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

11.11.2014Graf dne: Americké akcie na nových rekordech (11.11.2014) Colosseum a.s. (Colosseum a.s.)
03.11.2014Graf dne: Americké akcie na nových rekordech Colosseum a.s. (Colosseum a.s.)
12.05.2014Americké akcie směřují za novým historickým rekordem Investiční bankovnictví (Komerční banka)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688