Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Osobní finance  |  25.11.2014 15:07:14

Získejte až 2 000 Kč ročně podporu od státu

Stavební spoření je určeno především na uspokojení potřeb s bydlením. Na významu však roste jeho funkce jako spořícího produktu. Uzavřením stavebního spoření získáte nadstandardní spořicí úrok a při splnění základních podmínek také výhodnou státní podporu, která může dosáhnout až 2000 Kč ročně.

Stavební spoření se státní podporou
Stavební spoření je díky státní podpoře výnosnější než běžné bankovní produkty. Na státní podporu stavebního spoření máte nárok, pokud uzavřete smlouvu se stavební spořitelnou na minimálně šest let. Nejvyšší částku podpory – 2 000 Kč ročně získáte, pokud si založíte stavební spoření a uložíte alespoň 20000 Kč ročně. Vaše naspořené peníze můžete použít k jakémukoliv účelu. Více o tématu státní podpora stavební spoření.

Stavební spoření pro děti
Pokud chcete usnadnit vstup do dospělosti vašemu dítěti, naspořte mu finanční prostředky, které budou tvořit základ jeho kvalitního života. Jedním z nejvýhodnějších řešení je stavební spoření pro děti. V případě, že založíte stavební spoření vašemu dítěti při jeho narození, nastřádáte za 18 let velmi zajímavou finanční částku. Stavební spoření pro děti je zhodnoceno výhodným úrokem a státní podporou. Další informace – stavební spoření pro děti

Srovnání stavebního spoření
Spořitelny nabízejí rozdílné podmínky při uzavření stavebního spoření. Mnohdy není snadné se v nabídce trhu zorientovat a rozhodnout se pro produkt stavebního spoření, který bude vyhovovat právě vašim potřebám. Jaká kritéria jsou pro výběr stavebního spoření určující? Pro porovnání stavebního spoření jednotlivých spořitelen je klíčová celková roční úroková míra za celé stavební spoření, tedy včetně státní podpory a úroků. Výběr nejlepšího stavebního spoření vám usnadní jednoduchý srovnávač, který vybírá z největších subjektů na trhu se stavebním spořením. Porovnejte své možnosti ve srovnávači zde: stavební spoření srovnání

 

Srovnávač stavebního spoření TomášDobrý.cz je nezávislou platformou, která pomáhá při výběru stavební spoření. Srovnávač usnadňuje v orientaci v nepřehledné nabídce subjektů poskytující stavební spoření. Umožní rychlé srovnání stavebního spoření podle doby spoření a při konkrétní měsíční splátce. Srovnávač díky své sofistikovanosti a jednoduchosti přináší úsporu času a peněz při výběru nejvhodnějšího stavebního spoření.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688