Správné dveře: správné dveře odolají vodě i vlhku

V místnostech jako je sklep, spíž, garáž nebo půda chceme mít jasně nižší provozní teplotu. Jak ale bojovat s únikem tepla či ještě hůře se zkrouceným dveřním křídlem? Odpověď je jednoduchá: termodveře! „Pokud do prostor s nižší teplotou, než máte v celém domě, použijete standardní dveře, téměř jistě se vám prohnou nebo zkroutí. Dveře pak nejdou zavřít a dochází k zbytečnému úniku tepla. A právě termodveře tomuto dokáží odolat = zabrání úniku tepla a odolají vysoké vlhkosti, která je pro sklepní prostory typická,“ popisuje Dušan Vrtal, zástupce marketingu SAPELI, největšího českého výrobce interiérových dýhovaných dveří.

Hodnota prostupu tepla u termodveří odpovídá hodnotě eurookna s izolačním dvojsklem, což hovoří jasně v jejich prospěch. A pozor! „Termodveře můžete pořídit v plném provedení modelové řady. Povrch dveří je v HPL laminátu, který běžným způsobem nelze poškodit a odolá doslova každému nárazu. Zároveň nabízí různé barevné varianty. A navíc pro milovníky přírodních dekorů je v nabídce HPL DŘEVOSTRUKTUR, který dokonale imituje různé dveřiny.

Termodveře pak můžete designově sladit s dalšími dveřmi v prostoru. Nic tak nebrání domu, aby byl váš domov či chata sladěna do posledního detailu,“
doplňuje Dušan Vrtal. Pro všechny, kteří chtějí dát vale prohnutým dveřím od vlhka a rozdílných teplot jsou termodveře tím správným řešením i v úspoře vašich financí.














Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry