Jiřina Kavková (Bydlet.cz)
Bydlení  |  31.10.2014 15:41:01

Mbank pomáhá bydlet snadno a výhodně

Obejít se dnes bez služeb banky je prakticky nemožné. Bezhotovostní platební styk se pomalu, ale jistě rozšířil do všech oblastí života a také je samozřejmě běžné využívat všechny dostupné finanční služby v podobě půjček, úvěrů a hypoték, které bankovní domy nabízí. Naštěstí je dnes již pryč i doba, kdy mezi bankami nebylo příliš na výběr a o výhodnosti některé z nich se také nedalo zrovna hovořit. Některé banky si plně uvědomují, že tu není klient pro ně, ale ony pro své klienty, a podle toho vypadá nabídka jejich služeb. Jedním z nejvýhodnějších finančních ústavů na českém trhu je bezpochyby mBank, největší internetová banka v České republice. Snaha o co nejvýhodnější nabídku finančních produktů a inovativní, vstřícný a hlavně transparentní přístup ke svým klientům je tím, čeho si na této bance zákazníci nejvíce cení. A to jich je v Česku od roku 2007, kdy tato banka způsobila revoluci v bankovním sektoru u nás i u našich sousedů na Slovensku, již více než 500 000.

Všechny důležité produkty na jednou místě
mBank nabízí vše podstatné, co člověk od banky očekává. Založit si tu můžete osobní účet, spoření, zařídit kreditní kartu nebo využít spotřebitelského úvěru a hypotéky. Tyto produkty jsou co nejlépe přizpůsobeny jak pro fyzické osoby, tak také pro podnikatele, kterým je mBank schopná po finanční stránce usnadnit jejich podnikání. Samozřejmostí jsou tu nulové poplatky za vedení účtu, za příchozí platby či za vydání karty. Základním principem této banky je možnost mít neustále přehled o svých financích a také možnost je kdykoliv snadno obsluhovat přes internetové a telefonické bankovnictví. Do banky tak již prakticky nemusíte chodit, máte ji neustále po ruce. Chcete-li ale s něčím poradit nebo uzavřít hypotéku, jsou vám pochopitelně k dispozici bankovní pobočky a mKiosky.

Bydlet ve vlastním snadno a výhodně
Toužíte po vlastním domově a potřebujete si na něj půjčit finance? Pak pro vás má mBank řešení v podobě mHypotéky Light. Jejích výhod je hned několik a všechny znamenají nemalé finanční úspory, které se v souhrnu mohou vyšplhat až na desítky tisíc korun. Velmi zajímavá je atraktivní úroková sazba začínající na 2,09% p. a.. A podstatnou část ušetřených peněz v součtu dělají také nulové poplatky za vedení úvěrového i běžného účtu, za které byste jinak zaplatili pořádný balík. Zdarma je také vyřízení a poskytnutí hypotéky a všechna její čerpání. Každý rok navíc můžete zdarma vložit mimořádnou splátku až do výše 20% zůstatku jistiny. Přestěhovat se pod vlastní střechu je tak díky mHypotéce hned ještě veselejší.

Peníze na cokoliv
Nemusí se však jednat jen o koupi domu či bytu, v životě se naskytne mnoho situací, které je potřeba vyřešit bezodkladnou finanční investicí. S tím pomůže neúčelová mPůjčka Plus, která se stala opakovaně nejvýhodnější půjčkou na trhu. Samozřejmostí je u ní její vyřízení i vedení zdarma a také nulové poplatky za mimořádné splátky. Půjčku získáte snadno a rychle a to s příznivým úrokem 9,9% p. a.. Stávajícím klientům mBank stačí jen pohodlně zažádat přes internet a finanční prostředky jsou rychle k dispozici.

Bankovnictví jinak
Cena, kvalita a inovace jsou hlavními hesly bankovnictví 21. století a právě podle nich je třeba volit, které bance budete důvěřovat. mBank představuje nejen ústav, kam si na chvíli uložíte své peníze, ale finančního partnera, kterého využijete ve všech životních situacích, ať už se vám zrovna náramně daří nebo potřebujete trochu pomoci. Mít neustálý přehled o svých financích a vědět, že se máte na koho obrátit, když bude potřeba, je k nezaplacení.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.10.2020Pomoc pro firmy by měla být rychle a snadno dostupná Moore Czech Republic (Moore Czech Republic)
10.03.2020Tipy, jak doma správně a snadno vyčistit koberec Jana Brožková (Bydlet.cz)
10.12.2019Evidence servisních činností v ERP snadno a rychle Iva Mottlová (Asseco Solutions)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688