Robotický vysavač má své místo v naší domácnosti

Elektrický vysavač je domácím pomocníkem již od roku 1912. Od té doby se vyvíjel jeho vzhled, ale zejména jeho funkce a výkonnost. Zrychlila se doba, na všechno máme méně času a ten nechceme trávit uklízením. Také naše požadavky na domácí úklidové spotřebiče se neustále zvyšují. Proto již delší dobu platí fakt, že robotické vysavače si jako nástupci klasických vysavačů našly cestu do mnoha našich domácností.

Pravidelně pomáhají udržovat čisté podlahy v našich domovech, poradí si s chlupy našich čtyřnohých psích a kočičích kamarádů. Díky senzorům objedou překážky a hlavně uklízí, když my můžeme odpočívat, nebo se věnujeme jiným aktivitám. Prostě šetří náš čas.

Robotické vysavače se ve svých funkcích od svého uvedení na trh stále zdokonalují. Uklízí efektivněji, umí vyčistit větší podlahovou plochu, zvětšil se obsah jejich sběrného koše, díky vestavěné kameře a senzorům se nezamotají do kabelů a nepřevrhnou psovi misku s vodou. Také jejich filtry jsou účinnější, zachycují alergeny i drobné částice.  Naprogramovat můžeme přesnou hodinu, kdy má robotický vysavač začít pracovat a případně můžeme určit, které části bytu vynechat.

Robotický vysavač Hom-Bot VR 5942L od výrobce LG rychle a tiše uklidí váš byt. Vysavač rozpoznává překážky, jeho senzor má široký záběr a ukládá si do paměti pro příští úklid i členitější prostor. HOM-BOT má chytře umístěný zásobník na prach, který lze velmi snadno vyjmout ze shora.
LG Hom-Bot VR 5942L = 8990 Kč.
Více o výrobku ZDE.

Příbuzným robotických vysavačů jsou robotické mopy pro úklid hladkých podlah bez koberců. K čistění se používají dva režimy: suchý = zametání a mokrý = mopování. Robotické mopy jsou vhodné pro všechny typy tvrdých podlah, jejich provoz je tichý a úklid účinný.

Možná právě váháte, zda si nového pomocníka v podobě robotického vysavače nebo mopu pořídit. Mohl by to být praktický rodinný dárek k Vánocům. Jestli se chcete přesvědčit, jak robotický vysavač pracuje, jednoduše zvolte specializovaného a vstřícného prodejce, který vám robotický vysavač zapůjčí. Vy si ho v klidu vyzkoušíte u vás doma. Dejte přednost internetovému prodejci, který nese označení "Ověřeno zákazníky". Tak máte jistotu, že se jedná o solidní a prověřenou firmu.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry