ABEVA CONSULTING (ABEVA CONSULTING)
Investice  |  22.10.2014 16:04:17

Po prvotním nákupu bondů Pimco pokračuje v brazilském tažení

Pacific Investment Management Co. nadále věří svým investicím v Brazílii. Dle názoru společnosti Pimco, dozná hospodářská politika Brazílie posunu k lepšímu bez ohledu na to, kdo v průběhu následujícího víkendu vyhraje národní prezidentské volby.

V průběhu druhého čtvrtletí letošního roku investiční společnost Pimco a její Total Return Fund, jež spravuje aktiva v celkovém objemu 202 miliard USD, ztrojnásobily investice do brazilských vládních a korporátních dluhopisů na celkových 8,8 miliard USD. Ačkoliv je, dle dnes na internetových stránkách společnosti Pimco uveřejněného příspěvku Michaela Gomeze, šéfa oddělení rozvíjejících se trhů společnosti, velmi těžké předjímat výsledek blížících se voleb, nabízí Brazílie jedny z nejvyšších o inflaci upravených úrokových sazeb na světě.

Bez ohledu na výsledek, Gomez, jež dohlíží na správu fondu Pimco Emerging Local Bond Fund s aktivy v objemu 11 miliard USD, očekává, že v následujících čtyřech letech bude Brazílii provázet posun ve vládní a hospodářské politice země, jež povede k pozitivním změnám fiskálního a měnového mixu.

Investiční společnost Pimco se snaží zopakovat svůj více než deset let starý úspěch, jímž byl nákup brazilských dluhopisů před tím, než tyto před prezidentskými volbamiroce 2002 propadly. Šlo o risk, který se ukázal být prozíravým, povznesl pověst a dal lesk jménu správce Mohameda El-Eriana.

V současnosti je brazilská ekonomika v recesi, inflace zrychluje a souboj mezi prezidentem Dilma Rousseffem a opozičním kandidátem Aecio Nevesem je příliš těsný na to, aby bylo možné s úspěchem odhadnout výsledek dodatečného volebního kola, jež proběhne 26. října. 

ABEVA Consulting, s.r.o. 
je investičním zprostředkovatelem registrovaným u České národní banky (ČNB) dle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu. Společnost nabízí široké spektrum podílových fondů renomovaných investičních společností, dále zajišťuje investice do komoditních fondů, nemovitostních fondů, fondů kvalifikovaných investorů, korporátních dluhopisů a do drahých kovů. V rámci služeb klientům poskytne i zprostředkování hypotečního úvěru, či zajistí nejlepší možnou pojistnou smlouvu dle Vámi zadaných požadavků.

Více informací na: www.abeva.cz






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688