IFC Markets (IFC Markets)
Akcie ve světě  |  12.09.2014 14:50:50

Technická analýza EUR/USD 2014-09-12

Dobrý den, vážení obchodníci. Dnes v 14:30 SEČ se očekává publikace klíčového dlouhodobého ukazatele americké ekonomiky – Jadrové spotřebitelské tržby (Core retail sales). Ukazatel se vydává měsíčně statistickým úřadem Spojených států a zobrazuje relativní změnu objemu maloobchodních prodejů všech zboží s vyjímkou automobilů, které činí 20% z obchodního objemu. Core retail sales je měsíčním měřením všech výrobků prodávaných zboží maloobchodníky na základě vzorku maloobchodních prodejen různých typů a velikostí v USA. Takže, tento ukazatel určuje spotřebitelské důvěry a představuje velký zájem pro investory. Doporučujeme také věnovat pozornost zavedení nových sankcí EU proti ruským bankovním, ropným a zbrojním sektorům. Je třeba poznamenat, že toto zvyšuje pravděpodobnost zpětné nepřiměřené reakce ze strany Ruska ve vztahu s EU. To je důvod, proč dlouhodobé vyhlídky eura zůstávají na pochybách, a je třeba velmi pečlivě kontrolovat rizika. Dnes očekáváme, že publikace Core retail sales přinese hlavní impuls volatility a může výrazně ovlivnit cenu instrumentu EUR/USD.

Podívejme se na H4 graf ceny tohoto měnového páru. Po prudkému poklesu podmíněný snížením podkladové sazby ECB, fixujeme konsolidaci uvnitř trojúhelníku H4. Obrázek je posunutý do strany zelené zóny, což umožňuje předpokládat pravděpodobnější směr pohybu. Trendový indikátor ParabolicSAR potvrzuje směr, stejně jako oscilátor RSI-Bars. Připomeňme si, že v podmínkách bočního pohybu, oscilátor představuje nejsprávnější signály. Abyste si byli zcela jisti ve směru pohybu, je vhodné počkat na průraz směrem nahoru RSI-Bars 48,4%. Dle našeho názoru se to stane současně s překročením fraktální rezistence 1.29504. Tato úroveň může sloužit k fixaci čekajícího příkazu k nákupu. Rizika mohou být omezeny fraktálním supportem 1.29129. Nicméně, konzervativnější obchodníci mohou rozšířit své znalosti o případné volotilitě. Lepší ochrana pozice se shoduje s úrovní 1.28860. Ta se potvrzuje historickými hodnotami Parabolic a dolní hranicí kanálu DonchianChannel. 

Po otevření příkazu stop se rozmist''uje vzápětí za hodnotami indikátoru ParabolicSAR, v blízkosti dalšího fraktálního minima. Stačí provádět aktualizaci každý den po formování nových 5 H4 svíček, které jsou nutné pro tvoření fraktálu Billa Williamse. Takže, změníme případný poměr profit/loss do strany bezztratového stavu.

Pozicenákup
Buy stopvýše 1.29504
Stop lossníže 1.29129

IFC Markets je předním brokerem na mezinárodních finančních trzích,
poskytuje profesionální služby v oblasti Forex a CDF obchodování.                  

www.ifcmarkets.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688