Koupelny si kombinujte podle svého: nejprve v aplikaci

Skvělý GROHE BestMatch™ online konfigurátor vám umožní najít ideální kombinaci umyvadla a koupelnové baterie.

Při výběru umyvadla a vodovodní baterie do koupelny může zákazník narazit na zdánlivě nekonečný počet možností. Která baterie nejlépe ladí a jaká je ideální výška ke kterému umyvadlu? Tyto a další otázky zodpoví nová aplikace GROHE BestMatch™. S tímto on-line konfigurátorem postačí pár kliknutí, abyste nalezli tu nejlepší kombinaci umyvadla a baterie. Nikdy nebylo jednodušší zajistit elegantní soulad, maximální pohodlí a dokonalý průtok.

Kombinace přímo od návrháře
Zařídit koupelnu s GROHE BestMatch™ může být ještě zábavnější. Prohlédněte si nejzajímavější kombinace v naší aplikaci, uložte si ta nejlepší vyobrazení a můžete je umístit na Facebook či Pinterest, kde se dozvíte dojmy a názory přátel.

GROHE BestMatch™ nevychází z matematických propočtů délky koupelnové baterie, hloubky umyvadla a úhlu, jímž voda přitéká. Abychom tento internetový nástroj prověřili, instalovali jsme nejoblíbenější řady baterií na různá umyvadla a podrobili je intenzivnímu testování. Testy určují, kam a jak odstříkne voda, když otočíte kohoutkem a když si myjete ruce, kolik zbývá místa mezi baterií a umyvadlem a jak kombinace působí vizuálně.

Paul Flowers, více prezident oddělení designu GROHE, osobně všechny kombinace ověřil ještě před testy a vybral esteticky nejvhodnější kombinace. V tu chvíli byly vyřazeny kombinace, které nesplnily nároky návrháře. Dosud jsme mechanicky otestovali přes 1500 kombinací a pokračujeme.

Pár kliknutí k dokonalé kombinaci pro bezvadnou koupelnu
Takhle GROHE BestMatch™ funguje: vyberete si baterii, nebo umyvadlo. Volbou stylu, designu, instalace a požadovaných funkcí postupně zúžíte vyhledávání. Umyvadla lze vybrat standardní, vestavěná, s montáží spodem či shora; baterie různých výšek od samostatně stojících jednopákových po nástěnné.

Jednoduchá orientace, pomůcky pro správnou volbu a ilustrativní tabulky vám usnadní rozhodování. Dále můžete hledání zúžit zadáním faktorů jako cenové rozmezí, značka, řada, design a styl kombinovaných produktů. Výsledky se tak nejlépe přiblíží vašemu ideálu. Už nikdy vám nečekaně nevyšplíchne voda z umyvadla a vždy budete mít správný prostor na mytí rukou, nejlepší možné ovládání i dokonalý vzhled.

Díky realistickému vyobrazení výrobků si každý udělá výbornou představu o navržených kombinacích, i když nemá zrovna skvělou představivost, či schopnost vidět třetí rozměr v technickém výkresu. Aplikace vám umožní si prohlédnout i takové kombinace, které showroomy nemají běžně k dispozici. Vaše koupelna si zaslouží to nejlepší řešení.

Co je už dlouho běžné v módě, potravinách, zařízení a spotřebičích pro domov a domácnost, elektronice a automobilech, se nyní díky GROHE odehrává i v zařizování koupelen. Intuitivní aplikace nabízí designu koupelen přidanou hodnotu.

GROHE BestMatch™ definitivně bouchne dveřmi za vystřikující vodou a nevzhlednými kombinacemi. GROHE pomůže najít dokonalou kombinaci pro jakoukoliv koupelnu.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna