Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  06.06.2014 10:27:23

U poctivé české firmy víte, zač platíte…

Když si kupujete náplně do svých tiskáren, ať už tonery do laserových tiskáren či inkoustové náplně do inkoustových tiskáren, víte, zač platíte? Mnozí spotřebitelé (nejen firemní, ale i domácí uživatelé) se snadno nechají zlákat nezvykle nízkou cenou. Jak se však dá vyrobit kvalitní kazeta za sotva desetinu ceny kazety, dodávané výrobci tiskáren? …

Společnost ABEL-Computer vyrábí tonery a inkousty tak, aby tiskly ve stejné kvalitě jako originální kazeta a zvolenou technologií se dostává s cenou minimálně o 30% níž. Finální kontrola kvality každé kazety probíhá dle ISO 9001 a dalších norem. ABEL-Computer nedělá kompromisy. Díky dokonalé logistice a optimalizaci výroby je společnost schopna kazetu vyrobit v plné kvalitě a navíc za cenu příznivou pro zákazníka.

ABEL má velkou výhodu v tom, že disponuje vlastním oddělením výzkumu a vývoje. Nekupuje předražené zahraniční stroje s nejasnou funkcí a špatným servisem. Právě vlastní výroba strojů na produkci inkoustových náplní společnost ABEL výrazně odlišuje od ostatních firem, které stroje nemají a kupují již hotové kazety od jiných dodavatelů. U nich je pak obtížné tvrdit, že mají kvalitu dodávaných kazet pod kontrolou. Ve společnosti ABEL musí plně porozumět funkci kazety ještě před tím, než ji začnou vyrábět. Stroje vyrobené společností ABEL se vyznačují spolehlivostí a vysokou výrobní kapacitou. To umožňuje reagovat pružně na požadavky podniků s vysokým objemem zakázek. A to je pro ABEL nesporná výhoda. 

Výrobní kapacita jednoho stroje na produkci kazet typu 10, 11, 13... je cca 5 000 kazet měsíčně v jednosměnném provozu. Výroba kazety je plně pod kontrolou řídícího počítače a pracovník nemůže udělat chybu. Po dokončení výrobního cyklu pak stroj potvrdí, že kazeta byla vyrobena ve shodě.

Výrobou kazet však služby společnosti ABEL zdaleka nekončí.

„O firemní klientelu navíc osobně pečujeme. Každý partner má svého konkrétního obchodního zástupce a asistentku, na které se mohou s důvěrou obracet. Nestane se, že obchodní partner jedná s někým, kdo nemá žádnou představu o potřebách či zvycích konkrétního zákazníka. Telefonické a nakonec také osobní kontakty nás neobtěžují, ale velmi těší.“

Všichni obchodní zástupci jsou pravidelně proškolováni v oblasti tiskových prostředí a mohou tedy kvalifikovaně odpovídat na dotazy svých zákazníků a poradit. Dále společnost ABEL svým zákazníkům zajistí pravidelnou profylaxi či servis tiskových zařízení, převezme prázdné kazety k dalšímu zpracování, poradí s výběrem nové tiskárny atd.

Dalším zajímavým produktem společnosti ABEL je nepochybně fotopapír Michelangelo. Papír vynikajících vlastností, gramáže 260g/m2 s povrchem lesklým i polomatným. Nanostruktura fotopapíru zajišťuje, že vytištěnou fotku ihned po vytištění nerozmažete, dokonce ji klidně můžete polít vodou, nic se jí nestane. Fotopapír byl testován na většině typů inkoustových tiskáren. Michelangelo je určeno pro všechny typy inkoustů, a to jak thermo, tak i piezzo. Vhodná je jakákoli fototiskárna Canon, Hewlett Packard, Epson, Lexmark a podobně.

Bohatství firmy je v jejích zaměstnancích.

Společnost, která vyrábí alternativní tiskové kazety ve špičkové kvalitě, existuje již 25 let a za tuto dobu prošla velkým vývojem. Kromě krásného, účelného a moderního pracovního prostředí, poskytuje společnost pracovníkům nejen možnost kariérního růstu, ale především odměnou za poctivou práci jistotu zaměstnání. I díky tomu pracují zaměstnanci ve firmě dlouhá léta.

„Těší mne, že si zaměstnanci velice cení vlastností jako je poctivost, ochota, slušnost a neunavující pracovitost, které procházejí napříč celou firmou. Pracujeme v krásném prostředí a v příjemném kolektivu“. 

Miroslava Šmalcová
marketingový ředitel


Sídlo společnosti ABEL-Computer v Opavě. 



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688