Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  03.04.2014 15:49:34

Lepší podmínky pro malé a střední podniky

http://www.bydlet.cz/static/ext/foto_clanky/nahledy/

DHL Express reaguje na stále vzrůstající počet malých a středních podniků v české ekonomice a přináší pro ně speciální cenovou nabídku, díky které se jejich konkurenceschopnost ještě zlepší.

Jste malý či střední podnik s exportní orientací? Pak je naše nabídka určena přímo pro vás.

Podpora českých podnikatelů má u DHL mnoholetou tradici. Již více než patnáct let vyhlašujeme například Exportní cenu DHL, kde odměňujeme nejaktivnější exportéry a tyto podporujeme nejen zprostředkováním přepravních služeb, ale také dalších partnerských programů.  Vážíme si umu a odvahy našich klientů, kteří vyváží do zahraničí. Jsme si vědomi, že rizika, která podstupují můžeme pomoci minimalizovat poskytnutím co nejlepší služby doručení zásilek v co nejkratším čase zabezpečenou sítí tak, aby naši zákazníci mohli svou energii věnovat rozvoji podnikání a nemuseli přemýšlet o nástrahách logistiky.

Pro firmy, které kladou důraz na rychlost, spolehlivost a přesnost doručení svých produktů svým zákazníkům a dosud nevyužívají expresních přeprav, připravila DHL speciální akční nabídku na vyzkoušení svých produktů. Jedná se o zvýhodněnou cenu pro doručení zásilek typu Time Definite – s časem doručení do 9:00, 12:00 nebo konce následujícího pracovního dne po dni odeslání do většiny evropských destinací. Nabídka je platná také pro mimoevropské země, kde čas doručení závisí na vzdálenosti od České republiky a pohybuje se standardně od 1 – 3 pracovních dnů. Jsme připraveni splnit vaše nejnáročnější požadavky v oblasti expresní mezinárodní přepravy. Zaslání vzorků produktů, hotových výrobků, dokumentace, zboží v kontrolovaném režimu do zahraničí či jakýkoliv jiný kontakt se zahraničím, pro který je nezbytné využít logistických služeb včetně proclení zásilek. To vše pro vás zařídíme, přičemž budeme sledovat stejný cíl, a to optimalizovat vaše náklady spojené s přepravou a zefektivnit vaše logistické procesy. Protože my vám rozumíme a víme, že každá koruna má pro malé a střední podniky hodnotu zlata a především, že čas jsou peníze.

Pro získání specifické nabídky přímo pro vaši společnost nás, prosím, kontaktujte. Naši pracovníci pro vás ochotně vypracují cenovou nabídku na základě vašich podmínek. Pro usnadnění vzájemné komunikace jsme vytvořili webové stránky s kontaktním formulářem, který naleznete ZDE.

Neváhejte nás kontaktovat a udělat tak první krok pro zjednodušení a zlevnění logistických služeb, jež Vám umožní expandovat na zahraniční trh, a podstatně tak zvýší obrat Vašeho podniku.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688