Inzerce (AliaWeb)
Valná hromada  |  26.03.2014 08:00:00

Oficiální sdělení: Valná hromada PUDIS a.s. (26.3.2014)

Titulek: Aliaweb

PUDIS a.s., se sídlem Nad Vodovodem 2/3258, Praha 10, IČO 45272891

Doplnění programu jednání valné hromady

Představenstvo společnosti PUDIS a.s., se sídlem Nad Vodovodem 2/3258, 100 31 Praha 10, IČ: 45272891, zapsané v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 1458,

na žádost SUDOP GROUP a.s., se sídlem Olšanská 1a, Praha 3, IČO 45310009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 1390, v souladu s ustanovením § 369 zákona č. 90/2012 Sb. jakožto kvalifikovaného akcionáře společnosti,

zařazuje tímto na pořad jednání řádné valné hromady, svolané na 31.3.2014 nový bod programu s pořadovým číslem 6, zařazený za stávající bod 5, s touto náplní:

6. Odvolání členů dozorčí rady zvolených valnou hromadou a volba nových členů dozorčí rady.

SUDOP GROUP a.s. navrhuje, aby valná hromada zvolila novými členy dozorčí rady Ing. Josefa Fidlera, Jeseniova 2861/46, Žižkov, 130 00, Praha 3 a Ing. Stanislava Lína, Bolívarova 2072/10, Břevnov, 169 00, Praha6.

Ke shora uvedenému doplnění programu jednání valné hromady předkládá společnost SUDOP GROUP a.s. tento návrh usnesení:

„Valná hromada odvolává členy dozorčí rady Ing. Martina Höflera a Vladana Hejnice a novými členy dozorčí rady volí Ing. Josefa Fidlera a Ing. Stanislava Lína.

Dále na žádost SUDOP GROUP a.s. se doplňuje návrh usnesení k bodu 5. Schválení změn stanov s tímto návrhem.

Článek 6 - Akcie, odstavec 3 nově zní takto:

Akcie společnosti, nebo některé z nich mohou být na žádost akcionáře vydány jako hromadné cenné papíry nahrazující jednotlivé akcie. Společnost je povinna provést tuto výměnu do 15 dnů ode dne doručení žádosti. Náklady spojené s výměnou hradí akcionář. Hromadné cenné papíry vydá společnost akcionáři po vrácení vyměňovaných akcií a proti podpisu předávacího protokolu, ve kterém budou označeny předávané akcie a hromadný cenný papír. Odebrané akcie společnost skartuje a vyhotoví o tom písemný protokol.

Článek 6 - Akcie, se doplňuje o odstavec 4, který zní takto:

Hromadné cenné papíry nahrazující akcie mohou být na žádost akcionáře rozděleny zpět na jednotlivé akcie (nebo na několik jiných hromadných cenných papírů). Společnost je povinna provést toto rozdělení do 15 dnů ode dne doručení žádosti. Náklady spojené s rozdělením hromadných cenných papírů hradí akcionář. Jednotlivé akcie (nebo jednotlivé hromadné cenné papíry) vydá společnost akcionáři po vrácení rozdělovaného hromadného cenného papíru a proti podpisu předávacího protokolu, ve kterém budou označeny předávané akcie a hromadný cenný papír. Odebraný hromadný cenný papír společnost skartuje a vyhotoví o tom písemný protokol.

V Praze dne 24.3.2014

Ing. Aleš Merta

předseda představenstva

PUDIS a.s.