TNBiz (TN.cz)
Politika a události  |  21.02.2014 09:27:10

Velký přehled MASOPUSTŮ po krajích! Podívejte se, kam za rejem masek

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668635.jpg
 

Břevnovský masopust
Začíná: 4. března
Masopust začíná u KC Kaštan, Bělohorská 150.Sraz masek je v 15:45 a v 16 hodin budeuděleno masopustní právo. Průvod se vydá za náležitého veselí masek i ostatních občanů nasvoji cestu po Bělohorské až k hotelu Pyramida, kde bude pochována basa.
 

Letenské prase aneb Zabijačka v muzeu
Začíná: 1 března
Za podpory hlavního města Prahy vám radost udělají řeznické výrobky s výkladem zhistorického vývoje zabijaček u nás. Akce se koná v Národním zemědělském muzeu v sobotu 1.března od 10 do 18 hodin.
 

Žižkovský masopust
Začíná: 1. března
Masopustní průvod nabídne spoustu zábavy cirkusové loutky, Kašpárek v rohlíku i kapela Vltava. Novinkou bude vernisáž výstavy fotografií Žižkova v parku Za Žižkovskou vozovnou. Na náměstí Jiřího z Poděbrad upravený pódiový vůz Kašpárka v rohlíku.
 

Malostranský masopust
Začíná: 1. března
Prvního března ve 13 hodin vyrazí od Černého vola průvod, který dorazí na Kampu, kde se koná hlavní část masopustu. Zde na účastníky čeká vystoupení Pražského pouťového orchestru a zabijačka.
 

Vinohradské masopustní trhy
Začíná: 18 února
Na náměstí Jiřího z Poděbrad budou od úterý 18. února až do 14. března nepřetržitě probíhat trhy, budou zde desítky stánků s masopustním zbožím, pochoutkami na grilu,cukrovinkami apod. Pravým vyvrcholením vinohradského masopustu bude celodenní program odehrávající se zde v úterý 4. března.
 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668657.jpg
 

Masopust - Brandýs nad Labem
Začíná: 22. února
růvod v čele s kapelou a tradičními maskami vyjde ve 13:00 z Mariánského náměstí ve StaréBoleslavi a přes mosty projde k brandýskému zámku. Panskou zahradou a okolím bude průvod procházet zhruba ve 14.30 hod. Závěrečné veselí s pohoštěním proběhne v areálu brandýského zámku.
 

Masopustní průvod - Hostivice
Začíná: 22. února
Masopust začíná ve 14:00 před před Městským úřadem na Husovo náměstí.Průvodem spolu s kapelou Bakchus, klibnou, medvědem a s dalšími maskami dojde průvod do sokolovny, kde bude čekat bohatý program. Masopustní hra v podání Hostivického pěveckého sboru, živá hudba, a
veselice!
 

Masopust - Buštěhrad
Začíná: 22. února
Od 15.00 začne na hřišti u Seifertovny masopustní průvod s maškarami a kapelou hrají Stryci z Buštěhrada. Ve 20.00 hod. se koná taneční lidová zábava s cimbálovou muzikou v sále restaurace U Bečvářů, hraje Buštěhradišťan Oty Pavlici.
 

Masopust se zabíjačkou - Šibeniční vrch Mnichovice
Začíná: 1. března
Ve srubu Šibeniční vrch na vás od oběda do půlnoci budou čekat jelítka, jaterničky či polévka prdelačka. Večer zahraje živá hudba.
 

Masopustní rej v Lysé nad Labem
Začíná: 1. března
Od 13:00 začne masopust vystoupení dechovky P. Stříbrného na Husově náměstí. Od dvou hodin probíhá oficiální zahájení masopustního rejdění, pak přijde na řadu masopustní průvod,závody na trakaři a vyhlášení výsledku soutěže masek.

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668636.jpg
 

Milevské maškary 2014 - Milevsko
Začíná: 1. března
V sobotu 1. března 2014 se v Milevsku uskuteční 152. ročník tradičního masopustního průvodu. Program v sobotu 1. března startuje v dopoledních hodinách na náměstí E. Beneše, kde zahraje milevská dechová kapela Kovačka, program doplní Bubenická show - TAMTAM BATUCADA, Táborští kupci vystoupí s prapory a bubny. Chybět nebudou opět ani táborští Pouličníci.
 

Masopust nejen před radnicí v Plané nad Lužnicí
Začíná: 1. března
V sobotu začíná masopustní veselí před městskou radnicí. Veselice se skupinou Happy Band u Maxima začne od 21 hodin. Den nato začne dětský karneval a maškarní diskotéka pro nejmenší s DJ Lidralem od 15:30 v restauraci Maxim.
 

Masopustní průvod masek v Jindřichově Hradci 2014
Začíná: 2. března
Průvod se vydá od baráčnické rychty ve 13 hodin a projde ulicí Na Příkopech, Husovou a Klášterskou na Masarykovo náměstí, kde se odehraje krátké kulturní vystoupení. Poté průvod projde ulicí Panskou na náměstí Míru, kde vyvrcholí bohatý doprovodný program překvapením.
 

Masopust v Českých Budějovicích
Začíná: 4. března
Průvod začíná v 15:45 ba býněstá Přemysla Otakara II. Ve čtyři hodiny odpoledne udělelí povolení koledování primátorem města a půl hodiny na to proběhne u Děkanství u sv. Mikuláše žehnání koledy.
 

Masopustní průvod městem Český Krumlov
Začíná: 1. března
Program začíná od 16:00.Nenechte si ujít v rámci Českokrumlovského masopustu Koledu originálních masek a průvod městem s bohatým programem 8. ročník akce. Trasa průvodu: Kostelní ulice – Horní ulice – náměstí Svornosti – Široká ulice – Dlouhá ulice – Radničníulice – Latrán – Klášterní ulice – 1. zámecké nádvoří.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668659.jpg
 

Masopust v ZOO v Plzni
Začíná: 23. února
Maškarní průvod vychází ve 14:00 od 7. ZŠ v sidlišti na Vinicích. Poté bude setnut líný kohout a uskuteční se lítý souboj mezi zimomilci aa jaromilci. Průvod budou doprovázet živí muzikanti, pojede v něm pivovarský vůz tažený koňmi.
 

Masopust - Přeštice
Začíná: 22. února
Průvod začíná ve 13:30 u Domu historie Přešticka, od 16:00 si děti užijí dětský maškarní bál a v 19:00 začíná rocková diskotéka, zahrají kapely Emesis a Darrall rock.
 

Masopust ve Švihově
Začíná: 1. března
Začátek je od 13:00 před radnicí. Pokud se chcete zůčastnit, tak sraz masek je za radnicí ve 12:30. Od 14:30 proběhne na nádvoří hradu loučení s Popelkou, pohřeb Masopusta a vepřové hody. Hraje kapela Skalanka. Od 17:00 bude zakončení masopustu v Sokolovně.
 

Masopust ve Stodě
Začiná: 1. března
Sraz maškar ve začne ve 13:45 na náměstí ČSA.V průběhu celého dne probíhají v kulturním domě tradiční Vepřové hody, kde budete mít možnost pochutnat na zabijačkových specialitách, a to buď přímo v restauraci u Krkovičky, nebo si je koupit domů. Prodávat se začne od 10:00.
 

Masopustní rej v Bezdružicích
Začíná: 1. března
v 10:00 hod začíná masopustní průvod. Všichni zájemci, kteří se chtějí zúčastnit masopustního reje v maskách, se mohou připojit kdekoli a kdykoli během průvodu. K masopustnímu řádění hraje skupina ATLAS. Od 20:00 hodin se v Kulturním domě v Bezdružicích koná taneční zábava s tombolou. K tanci a poslechu zahraje AMATI BAND.

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668662.jpg
 

Masopust - Statek Bernard Královské Poříčí
Začíná: 1. března
Před polednem začíná tradiční masopustní průvod, volba krále masopustu, oslavy jídla, rej masek a četnická vystoupení.
 

Masopust 2014 - Krajské muzeum Cheb
Začíná: 1. března.
Na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad se ve vybraný únorový den uskuteční masopustní oslavy, jejichž obsahem bude nejen oblíbený průvod masek, ale i bohatý doprovodný program. Těšte se zvláště na netradiční pohřbívání Masopusta, vyhlášení soutěže o nejkrásnější masku
 

Staroměstský masopust v Chodově
Začíná: 23. února
Program začně v 9:30, následovat bude průvod maškar, soutěže pro malé dětičky a soutěž o nejlepší maškaru. Zakončení bude ve 13:00. Na průvoduz zahraje flašinet a harmonika.
 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668658.jpg
 

Masopustní rej na náměstí v Děčíně
Začíná: 4. března
Masopustní průvod začíná v 10:00. Zahraje harmonikář, Švejk music i flašinetář . Proběhne vystoupení dětí z DDM, dětské divadlo a objeví se i chůdaři. Zabijačkové hody jsou samozřejmostí.

Masopust - Kadaň
Začíná: 1. března
Celodenní program začne na náměstí v deset hodin dopoledne - na pódiu se vystřídají oblíbené kapely Motovidlo, Brass Band a své magické triky předvede i kouzelník Langer. V deset hodin také začne trh, kde budou připraveny ukázky starých řemesel, ale kde si samozřejmě budete moci koupit i něco dobrého na zub, připraveny budou mimo jiné tradiční zabijačkové hody.
 

Masopust - Zoopark Chomutov
Začíná: 1. března
V sobotu v sobotu od 13:00 hodin začíná veselý průvod masek a masopustní veselice s Divadlem nebo kapelou Švejk band. Můžete soutěžit o nejlepší maspoustní koblihu. Přineste svůj výrobek do Staré Vsi. Hlavní cenou pro vítěze je celoroční vstupenka do zooparku a poukázka na speciální komentovanou prohlídku.
 

Masopust - Roudnice nad Labem
Začíná: 4. března
V 15:45 začne první část průvodu z Libušiny ulice od budovy ZUŠ a zamíří k Centru Hláska na Husově náměstí. V 16:00, před Centrem Hláska, se k průvodu připojí další maškary a všichni společně zamíří na radnici na Karlově náměstí.
 

Masopust v ZOO Ústí nad Labem
Začíná: 8. září
Od 13:00 hodin začne program v pavilonu šelem pod vedením animačního týmu DanceMission, masopustní rej a soutěže pro děti. V 15:00 hodin proběhnou křtiny samičky levharta mandžuského. V 15:15 hodin začne průvod masek s hudebním doprovodem.
 

 http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668663.jpg
 

Masopust 2014 - Vísecká rychta v Kravařích
Začíná: 1. března
Samozřejmou součástí této akce je i průvod barevných masek, který doplňuje báječná kapela vyhrávající lidové písně, řeznické pochoutky, kvalitní jídlo a pití či doprovodná divadelní představení. Těšit se můžete i na řemeslný jarmark v prostorách Vísecké rychty, divadelní představení ochotníků z Nopodě, folklorní soubor Horačky z Podještědí či závěrečné pochování basy.
 

Pašeráckej vejkend 2014 - Rokytnice nad Jizerou
Začíná: 21. února
Malé i velké potěší rozmanitá hudební vystoupení hudebních skupin i jednotlivých zpěváků, uvítací rituál pašeráků a pašeraček na Dolním náměstí či barevný ohňostroj ve ski areálu Studenov.
 

Masopust - Rovensko pod Troskami
Začíná: 1. března
Maškary se shromáždí ve 14:30 u hostince Na Týně. Průvod projde Revoluční ulicí směrem na náměstí a veselí vyvrcholí v sále radnice na náměstí v Rovensku pod Troskami.
 

Masopust - Železný Brod
Začíná: 4. března
Průvod masek vyjde v 15.00 hodin od DDM Mozaika za hudebního doprovodu. Na Malém náměstí zahraje soubor Karmína a vystoupení děti z DDM Mozaika Železný Brod a DDM Sedma Semily.
 

Masopust v Semilech
Začíná: 2. března
Masopust začne v 9:45 a průvod vyrazí v 10:00 od školy na Komenského náměstí. Zahraje uskupení Messerovka a harmonikář Jára Křapka. Ve 12:15 proběhne pohřbívání basy.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668664.jpg
 

MASOPUST - Markvartice
Začíná 22. února
Masopustní hody začnou v 11:00 hodin. Od 13:30 do 17:00 hodin proběhne promítání filmů zdění v Markvarticích. Od 18:00 hodin začne divadlo Teplé místo aneb Markvartovy lázně, po divadle proběhne ohnivá show.
 

Masopustní rej v Trutnově 2014
Začíná: 1. března
Celá akce započíná symbolickým předáním klíče od města starostou Trutnova. Bujarý rej masek poté putuje městem, kterému rozdává radost a veselí. Mezi pravidelná specifika trutnovské akce patří i pokusy o zápis do české knihy rekordů.
 

Masopust v České Skalici
Začíná: 1. března
Rej bude začínat bude 9:00 na Husově náměstí u Bája, kde Pronobus za všechny maškary u starosty města o povolení Českou Skalicí pochodit požádá. Pro všechny bude nachystána ochutnávka lidových regionálních pokrmů.
 

Jičínský masopust
Začíná: 2. března
Fantaskní masopustní slavnost, která letos poprvé proběhne v areálu Valdštejnské lodžie, bude inspirována některými motivy staročeských masopustů. Vše vypukne u Valdické brány v Jičíně, odkud se vydá i slavnostní průvodem masek lipovou alejí k Valdštejnské lodžii.
 

Masopust v muzeu 2014 - Vrchlabí
Začíná: 1. března
Masopustní tradice můžete poznat v Krkonošském muzeu Správy KRNAP ve Vrchlabí. Na masopustní úterý přijala pozvání Hana Macháčková, etnografka z jičínského muzea, kterápohovoří o masopustních tradicích v Podkrkonoší.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668660.jpg
 

Masopustní průvod a veselice 2014 Lanškroun
Začíná: 1. března V 10:00proběhne ochutnávka produktů ze zabijačky a koncert dudácké kapely Huncfut.Ve 12:30 začíná jízda Bacchusa s jeho milou kočárem taženým koňmi. Ve 13:00 začne hrát Dechový soubor Lanškroun. Představí se folklorní soubor Májek Brno, Flašinetové divadlo a skupina historického šermu Grál.
 

Masopustní jarmark v Chrudimi
Začíná: 1. března
Tradiční masopustní obchůzka s maškarou. Hraje Dechovka Zdeňka Svatoše, tančí, zpívá a s lidovými zvyky seznamuje Národopisný soubor Kohoutek. Medovina poteče proudem a jarmareční stánky se budou prohýbat koblihami a všemožnými laskominami. Program začíná v 9:00 ráno.
 

Masopust - Polička
Začíná: 1. března
Masopustní taškařice muzejníků a Divadelního spolku Tyl začína od 13.00, pak přijde převzetí vlády nad městem a velký průvod masek od muzea. V 15.00 začne představení O zlaté rybce, to je loutková pohádka pro děti v podání dramatického souboru ZUŠ. V 17.00 proběhne předání vlády nad městem a velké zabíjačkové hody řezníků na dvorku muzea.
 

Rozloučení s masopustem - Hlinsko
Začíná: 4. března
Ve 14: proběhne přivítání masopustního průvodu na Poděbradově náměstí, masky požádají o dovolení obchůzky.Pak bude masopustu předána vláda nad městem. Poté začne průvod Blatenské maškary z Poděbradova náměstí na Betlém. Po celé dopoledne bude na Betlémě připraveno také tradiční masopustní občerstvení. V hospodě U sv. Huberta proběhne tradiční zabijačka.
 

Masopustní tancovačka - Kulturní dům Dubina Pardubice
Začíná: 22. února
Oblíbená taneční zábava s pravým českým masopustním občerstvením. Hudební doprovod k tanci a poslechu PA Band, v programu vystoupí také folklorní soubor Lipka.
 

 
http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668661.jpg
 

Masopustní veselí - Dobšice
Začíná: 1. března
Od 9:00 začíná masopustní průvod po obci, od 20:00 proběhne taneční zábava v místní sokolovně, k tanci a poslechu hraje skupina Černej kašel.
 

Fašank s rádiem Dyje - Hodonín
Začíná: 1. března
Ve 14:00 hod Vás čeká fašanková obchůzka a Krojový ples začíná ve 20:00 hod., kterým Vás provede Slovácký krúžek Hodonín.
 

Masopust na Zlobici
Začíná: 22. února
V sobotu přijďte do přírodního areálu na Zlobici a ochutnejte domácí zabijačkové speciality, koblihy, jídla z jehněčího masa a výborné skopové klobásky, v Kolibě Vám po obědě zahraje country kapela.
 

Bohunický masopust - Brno
Začíná: 1. března
Fašanková pochůzka dědinou od orlovny začíná v 10:00. Proběhne návštěva bohunické vrchnosti na radnici a ve 13:00 bude pochována basa v obecním vinohradu.
 

Kuřimský masopust
Začíná: 2. února
Zabíjačka, masopustní prodej, živá muzika a pro děti odpolední maškarní zábava v Kulturním domě, to je masopustní rej v Kuřimi.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668668.jpg
 

Přerovský masopust
Začíná: 1. března
Program začne v 10:00 hodin na Cukrle U Bečvy1, s Hanáckó mózekó z Litovle se půjde na náměstí T.G.M. V 10:30 hodin primátor města předa masopustní právo stárkovi.
 

Hanácký rok v Bystřici
Začíná: 1. března
Folklórní soubor Haná Vás srdečně zve na tradiční akci pořádanou v rámci projektu Hanácký rok. Program začíná v 10:00 na Zámeckém náměstí a poté bude pokračovat rozpustilým rejem maškar Bystřickou ulicí. Zavoní zabijačkové dobroty i masopustní koblihy.
 

Velkobystřický masopust
Začíná: 18: února
Letošní Masopust je zařazen do projektu přeshraniční spolupráce s názvem „ Haná ve Slezsku, Slezsko na Hané“. V programu vystoupí dětské a dospělé soubory Čekanka, Krušpánek, Kanafaska a Mladá Haná, aby předvedly něco ze svého repertoáru.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668665.jpg
 

Štramberský masopust 2014
Začíná: 22. ÚNORA
Každá maska účastnící se průvodu dostane na úvod mohutný lok pravé moravské slivovičky či lahodný masopustní koblížek. Masopustní rej se po úvodním přivítání přesouvá v čele s koňským povozem na náměstí, kde se na několika místech můžete osvěžit výborným pitím či si vychutnat některou ze zabijačkových specialit.
 

Masopustní slezský bál v Opavě
Začíná: 28. února
Únorovou část plesové sezóny v Kulturním domě Na Rybníčku uzavře slezský bál. Ten nabídne nejen cimbálovou muziku v podání Wajdovců, ale také tradiční plesový repertoár, o který se postará kapela Orient Express.
 

Hrčavské ostatky 2014
Začíná: 1. března
Celá akce započíná vyhlášenou hrčavskou zabijačkou. V poledních hodinách pak vyráží pestrý maškarní průvod, který obchází většinu zdejších chalup a stavení. V závěru průvodu se uskuteční slavnostní vyhlášení soutěže o nejhezčí masku a její ocenění hodnotnou cenou. Večerní hodiny pak patří především dospělým, kteří se baví tancem a dechovou hudbou místních kapel.
 

Masopustní průvod 2014 ZOO Ostrava
Začíná: 1. března
Masopustní průvod bude putovat mezi jednotlivými expozicemi ZOO a při mnohých zastaveních bude vinšovat zvířecím miláčkům zdraví, štěstí a plodnosti. Zoufat nemusejí ani ti, kteří si nestihnou připravit vlastní masku či škrabošku, neboť během dopoledne si je mohou vyrobit v místním Výukovém centru.
 

Novojičínský masopust 2014 - Nový Jičín
Začíná: 7. března
Centrem masopustního dění je již tradičně Masarykovo náměstí, kde se nejdříve potěšte z maškarního reje zahrnujícího i oblíbené vodění medvěda.A zbude-li Vám energie na další masopustní veselení, můžete si s ostatními zazpívat či zatančit některý z tradičních moravských tanců.
 

Staroměstský masopust 2014 - Bruntál
Začíná: 8. března
Jedná se o typickou lidovou veselici, jejíž kořeny lze hledat již v pradávných dobách. Jeho nedílnou součástí je barevný a veselý průvod masek, který okoření i veselý a zábavný program na zdejším sportovním hřišti. Z bohatého společenského a zábavního programu přichystaného na staroměstském hřišti upozorňujeme na rozmanité hry pro děti a dostatek dobrého jídla a pití pro jejich rodiče. Chybět nebudou ani svižně hrající hudebníci či komediální výstupy jednotlivých maškar.
 

 

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Sep2010/668666.jpg
 

Rožnovský masopust
Začíná: 1. března
Masopustní program začne v sobotu v 9:00 a potrvá do 16:00 odpoledne.Ochutnejte z pestré nabídky zabijačkových výrobků, kterou pro vás připravilo šestnáct mistrů řeznického řemesla.
 

Lešetínský fašank - Zlín
Začíná: 22. února
Na návštěvníky čeká vystoupení folklorních souborů a hudebních skupin na 2 pódiích, pochovávání basy, následovat bude průvod masek.Můžete se zúčastnit soutěže o nejlepší příchozí masku, navíc stojí za to pijít v kostýmu, protože každé dítě v masce dostane dáreček!
 

Masopustní veselí - Vsetín
Začíná: 22. únor
Členové vodáckého oddílu Tom Skorci Vsetín pořádají v 16:00 hodin na náměstí Svobody Masopustní veselí.Masky se potkají v sobotu ve čtyři hodiny na náměstí Svobody, aby se vydali průvodem do svých kluboven. Nebude samozřejmě chybět hudba, ani medvěd na řetěze. V klubovnách bude pro členy oddílu a jejich příznivce připravený program týkající se zabijačky, hudby, veselí, a akci zakončí pochování basy.
 

Masopustní průvod městem Kroměříž
Začíná: 1. března
V Kroměříži se můžete čase 9-12 a 13-16 hodin účastnit akce Veselý masopust aneb výroba karnevalových masek v Muzeu Kroměřížska. Budou se vyrábět různé karnevalové masky, škrabošky a doplňky, které nesmí v období masopustu chybět. Každou hodinu od 10 do 17 hodin bude připraveno vystoupení hudebních skupin Streichkapela, CM Včelaran a Makedonské hudby.
 

Fašanková obchůzka - Mikulov
Začíná: 1. března
Národopisný spolek Pálava Vás srdečně zve na fašankovou obchůzku mikulovského náměstí. Začátek je v 9:30 hodin. Učinkují NS Pálava Mikulov a DH Mikulovanka.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

27.04.2020Koronavirus a letní dovolená: Kam se podíváme? Ivo Svoboda (Meteobox.cz)
20.05.2019Ceny rostou téměř všude, kam se podíváš (Komentář) Investiční bankovnictví (Komerční banka)
17.12.2018Vánoce? Vouchery kam se podíváš! gtnews.cz (Grant Thornton)
12.10.2018Ranní přehled: Červená kam se podíváš Research (J&T BANKA)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688