Saxo Bank (home.saxo)
Prezentace  |  23.01.2014 16:32:39

Saxo Bank spouští revoluční portál, který kombinuje oceněnou obchodní platformu s výraznými prvky sociálních sítí

Dnes byl v Kodani slavnostně zahájen zkušební provoz nové internetové sociální komunity pro obchodování seriózních investorů na stránce TradingFloor.com. Nový portál umožňuje traderům po celém světě sdílet své obchody s kolegy, a tím udělat z tradingu sociální zkušenost i zážitek.

Zakladatelé a ředitelé Saxo Bank, Kim Fournais a Lars Seier Christensen, řekli ve společném prohlášení:

Chceme osvobodit síly traderů na celé zeměkouli na bázi peer-to-peer tím, že jim umožníme, aby se propojili online se zkušenými a podobně uvažujícími investory, kteří jsou již unaveni přístupem prodejců z tradičních bank.

Na naší nové stránce umístěné na beta.tradingfloor.com mohou investoři sdílet své obchody v komunitě, kde jsou výkonová data ověřovaná, takže si tradeři mohou být jisti výkonem lidí, které se rozhodnou následovat či napodobovat. Saxo Bank, specialista na internetové obchodování se sídlem v Dánsku, je prvním velkým hráčem finančního světa, který online tradingu rozličných tříd investičních nástrojů dodal dimenzi sociálních sítí.

Kim Fournais a Lars Seier Christensen věří, že tento krok může změnit celý svět tradingu:

Poté, co jsme v roce 1998 přinesli revoluci v podobě online tradingu, chceme nyní demokratizovat přístup k obchodování a portfolio managementu tím, že otevřeme dveře jinak uzavřeného světa tradingu. Teď již umožňujeme investorům, aby otevřeně sdíleli své obchody, komunikovali spolu, psali komentáře a popisovali strategie, diskutovali o nápadech, vzájemně se následovali a napodobovali. Věříme, že toto může v budoucnosti radikálně změnit přístup investorů k obchodování měn, CFD, opcí, futures, dluhopisů a akcií a udělat z tradingu sociální zkušenost i zážitek.

Na nové stránce TradingFloor.com můžete vidět, co dělají nejlepší tradeři se svými vlastními penězi v jakékoli třídě aktiv. Zcela úmyslně zveřejňujeme pouze informace skutečných obchodníků s reálnými účty, kteří obchodují s vlastními penězi, abychom tak vytvářeli sociální tradingovou komunitu seriózních investorů, dodali Kim Fournais a Lars Seier Christensen.

Na nové stránce TradingFloor.com najdete také celé spektrum cenných informací pro tradery, například novinky z trhů a názory na ně, data, komentáře a investiční tipy analytických týmů Saxo Bank a VIP autorů. Obchodní data v reálném čase odhalí aktuální náladu na trhu. Oceněný korespondent ITV News, Brit Angus Walker, posílil tým Saxo Bank a bude, společně s bývalým spolupracovníkem Bloombergu a BBC World Owenem Thomasem, hlavní tváří televizního kanálu portálu přizpůsobeném požadavkům traderů. Oba budou přinášet zprávy z obchodního parketu Saxo Bank.

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688