Kliky na dveře slaďte s interiérem a trvejte na jejich kvalitě

Kliky na dveře jsou v současné době v tak širokém výběru, že není problém sladit je s jakýmkoli interiérem. Vkus máme různý, na čem bychom měli trvat všichni je kvalita a funkčnost klik, ty musí být samozřejmostí.

Dveřní kování pro vyznavače klasiky i moderních stylů
Kliky na dveře lze dnes sehnat v mnoha provedeních – kvalitní designové kliky na dveře do moderních i stylových interiérů. Je třeba vybrat takové dveřní kování, které bude korespondovat se zbytkem interiéru a s účelem i vybavením budovy či místnosti.

Firma Dorro, která nabízí především moderní, ale také klasické kování na dveře do každého interiéru, je pojmem mezi nábytkáři. Vybrat si můžete z různých druhů a stylů kvalitních klik na dveře přesně tak, aby ladily a obohatily styl místností i budov – a to do moderních, ale také klasických. Protože tato firma pozorně sleduje dnešní trendy v zařizování interiéru, převažuje v její nabídce hlavně kování určené pro moderní interiéry, které je vyrobeno z kvalitních materiálů nadčasového vzhledu.

Ani vyznavači masivního stylového nábytku a tradičních interiérů si ale nepřijdou zkrátka. Pro ně je určena řada dveřních klik příznačně nazvaná Royal. V této nabídce najdete kliky na dveře, které se budou perfektně hodit ke stylovému zařízení interiéru.

Kliky na dveře je možné sladit s interiérem
Dveřní kliky dnes nemusejí plnit jen funkční účel, ale především může být nedílnou součástí designu celého interiéru. Podle tvaru a provedení dveří, stylu okolního interiéru i účelu budovy lze vybrat dveřní kliku přesně takovou, aby do interiéru výborně zapadla a obohatila jej. Dnešní doba umožňuje nenáročné provedení dveřních klik do restauračních zařízení a komerčních prostor, ale také složitější tvary a vzhled, který udělá z dveřního kování moderní doplněk celého interiéru.

Firma Dorro nabízí kliky na dveře pro univerzální použití do jakéhokoliv interiéru. Tyto kliky na dveře reprezentují především řady Cartier a Lucea. Jde o kování na dveře, které kombinuje moderní tvary se stylovými provedením. Kliky ke dveřím z těchto řad jsou na hmatníku zdobeny broušenými kamínky od návrháře Swarovského a nadchnou každého vyznavače moderního a přitom jednoduchého a krásného stylu.

Povrchové úpravy různých designů
Důležité je také vybrat takovou povrchovou úpravu, aby vám kliky ke dveřím maximálně ladily k interiéru. Nabízíme dveřní kliky v úpravě Satin Chrome – to jsou kliky matné stříbřité úpravy, které tvoří vesměs obvyklé provedení běžných interiérů, proto je toto provedení k dostání v nejvíce variantách co do výsledného tvaru. Jedná se totiž o velmi žádanou úpravu dveřní kliky a vyhledávají ji vyznavači jak stylového interiéru, tak moderních designů.

Další úpravou dveřních klik od firmy Dorro je  Matný Nikl – což je dveřní kování, které nepůsobí příliš chladně jako je to u rozšířeného Satinového Chromu. Matný Nikl působí teplejším dojmem a zachovává si přitom luxusní moderní vzhled. Patří k materiálům, který činí dveřní kliky zajímavými, protože při různém úhlu pohledu mění odstíny podle síly dopadajícího světla. Za zmínku stojí také povrchová úprava dveřního kování nazvaná Zlatý. Ve Zlatém provedení budou vypadat dveřní kliky draze a výjimečně. Pokud tedy chcete udělat dojem, Zlaté kliky na dveře budou nejlepší volbou.

www.dorro.cz




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry