Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  16.05.2013 12:42:38

Trade Navigator od Saxo Bank dává tradingu další dimenzi

Saxo Bank, specialista na investice a online obchodování s investičními nástroji, spustila na stránce TradingFloor.com nový nástroj pro trading nazvaný Trade Navigator, který denně nabízí hlubší pochopení technické stránky zhruba dvou stovek investičních nástrojů.

Sloučením několika známých a hojně užívaných technických indikátorů do jednoho, snadno použitelného komplexu, poskytuje Saxo Bank traderům rychlého průvodce i průzkumníka, který traderům nejen poradí, kde aktiva prodat a koupit, ale dá jim i cenné informace k tomu, aby dokázali řídit riziko a činili informovaná rozhodnutí.

Pomocí orientačních bodů mohou tradeři využít Trade Navigatora k realizaci zisků, nastavení stop lossů i vstupních bodů pro každodenní obchodování více než 200 investičními nástroji týkajících se akcií, dluhopisů, komodit i obchodování s cizími měnami. Nový nástroj je postaven na orientačních bodech, které poradí, kdy obchodovat, a zároveň využívá indikátory jako RSI (relative strength index), Break outs a Bollinger bands:

  • RSI (Index relativní síly) se používá společně s dalšími technickými indikátory a signalizuje, kdy je investiční nástroj překoupený či přeprodaný. Tresholds (prahy) mohou být nastaveny podle potřeby.
  • Break outs jsou založeny na Donchiánských kanálech, které indikují multiperiodální obchodní rozpětí pokud cena prolomí maxima či minima za více period, může to znamenat, že vznikl nový trend
  • Bollinger bands se používají jako nástroj pro potvrzení momenta či odchýlení se od průměru
  • ATR (Average True Range) měří volatilitu. Navigator tak pomáhá uživateli určit, k jakému vývoji pravděpodobně dojde při realizaci obchodu

Viceprezident Saxo Bank Ole Sloth Hansen k tomu dodává: Trade Navigator je nesmírně užitečným nástrojem, který pomůže našim klientům zdokonalit obchodní strategii. S tímto novým instrumentem nejenže poskytujeme klientům ty nejlepší nástroje k realizaci obchodů, ale zároveň jim poskytujeme cenné informace potřebné pro trading. Tento nový nástroj je dalším příkladem, jak se Saxo Bank zaměřuje na rozvoj užitečných nástrojů pro usnadnění precizního tradingu.

Trade Navigator je vám k dispozici každý den na TradingFloor.com.

Kontakt pro média

Dmitrij Meiner

+420 775 893 0714

dme@saxobank.com

 Ivana Karhanová

+420 724 689 053

ivana@karhan.eu

O Saxo Bank

Saxo Bank je jedním z nejvýznamnějších specialistů na investice a online trading. Soukromým i institucionálním investorům nabízí kompletní sadu nástrojů pro obchodování a určování investiční strategie. Saxo Bank je plně licencovaná a regulovaná evropská banka, která umožňuje klientům obchodovat měny, CFD, ETF, akcie, futures, opce a další deriváty přes tři specializované a plně integrované obchodní platformy SaxoWeb Trader (pro internetové prohlížeče), SaxoTrader (určený ke stažení) a SaxoTrader app. Platformy jsou k dispozici ve více než 20 jazycích a více než 100 velkých finančních institucí po celém světě je pod svým jménem nabízí vlastním klientům. Saxo Bank také nabízí profesionální správu fondů a portfolií i tradiční bankovní služby prostřednictvím Saxo Privatbank. Saxo Bank Group byla založena roku 1992, má sídlo v Kodani a pobočky v 25 zemích Evropy, Asie, středního východu, latinské Ameriky, Afriky a Austrálie.

Příspěvek Trade Navigator od Saxo Bank dává tradingu další dimenzi pochází z Saxo Bank 24/7

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Investice:

Čt 11:03  USA: S&P potvrdilo rating na stupni „AA+“ Research (J&T BANKA)
Čt 10:42  Graf dne - USDCAD (28.03.2024) X-Trade Brokers (XTB)
Čt 10:39  JTPEG: Emise dluhopisů JTPEG F.CZ 7,25/30 Research (J&T BANKA)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688