Jaké jsou nadčasové koupelny? Jistě ty s designovou vanou!

Nadčasové koupelny s designovou a komfortní koupací vanou nepodléhají módnosti. Maximální funkčnost, čisté tvary a nejvyšší kvalita smaltované oceli, včetně třicetileté  záruky na materiál, taková je vana Cayno.  Koupací vana Cayono od firmy Kaldewei vytváří nový standard koupelen zítřka.

Kaldewei rozšiřuje své portfolio o novou komfortní koupací vanu Cayono, která má ambice stát se klasikou. Model z kolekce KaldeweiAdvantage přesvědčuje moderním designem, kvalitou bez kompromisů a velmi atraktivním poměrem cena/výkon. Vana Cayono dokáže vykouzlit přitažlivou a příjemnou atmosféru také v běžných koupelnách.

Koncepci koupelen ovlivňují různé faktory: Kromě individuálních požadavků a prostorových dispozic určuje plánování a výběr vybavení koupelen ve značné míře také dostupnost finančních prostředků. Stavebníci, architekti a odborní návrháři sanitárního vybavení stojí před výzvou, jak vytvořit s nízkými finančními náklady a v omezeném prostoru komfortní a příjemnou atmosféru.

Design a kvalita za atraktivní cenu
Koupací vana Cayono v pěti různých velikostech – 150 x 70 cm, 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm a 180 x 80 cm – to je flexibilní řešení od firmy Kaldewei pro malé i velkoprostorové rodinné koupelny.Ve všech velikostech nabízí Cayono díky svému velkorysému vnitřnímu prostoru dostatek místa na koupání. Rovné dno vany, které může být na přání opatřeno protiskluzovým smaltováním antislip, umožňuje navíc pohodlné a bezpečné sprchování.

Široký okraj vany v oblasti nohou nenabízí jen komfortní odkládací plochu, ale je také vhodným místem pro instalaci armatur.Svými rozměry splňuje požadavky norem EN 232 a EN 14516 a tím také francouzské normy NormeFrancaise (NF). Tak je u Cayono zaručena požadovaná velikost okraje vany v oblasti nohou potřebná k montáži armatur na okraj vany.

Pro dostatečný komfort koupací vany však není rozhodující jen tvar a funkčnost, nýbrž také kvalita materiálu. Koneckonců se koupající může zcela uvolnit jen za předpokladu, že se cítí ve všech směrech dobře a bezpečně. Hygienický povrch bez pórů z hodnotné smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm je lesklou pozvánkou na relaxační koupel ve vaně Cayono. Na smaltovaném povrchu nemají bakterie žádnou šanci na usídlení, což je uklidňující myšlenka zvláště v koupelně. Zaschlé fleky od vody a usazeniny vodního kamene lze zcela snadno odstranit měkkým, vlhkým hadrem. Použití ostrých a životní prostředí narušujících prostředků není nutné. Koupací vana ze smaltované oceli Kaldewei nevykazuje ani při intenzivním používání a čištění žádné stopy po používání – s 30letou zárukou. To je argument, který hovoří pro využití van Cayono v komerčně používaných koupelnách, jako například v nemocnicích a pečovatelských ústavech, ale také v nájemních bytech s častou změnou nájemníků.

„Cayono splňuje všechny požadavky kladené na klasickou vanu: nadčasový design, nejvyšší kvalita výrobku, vyvážený poměr cena/výkon. Cayono má tak potenciál stát se novým standardem v koupelnách,“ tvrdí Nicole Roeslerová, vedoucí marketingu ve společnostiKaldewei. „Spolu s 30letou zárukou na materiál nabízí firma Kaldewei komfortní koupací vanu, která přesvědčí nejenom opticky a funkčně, ale která je také jako značkový výrobek zcela jistou volbu.

www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna