Romantická kuchyně = srdce vašeho bytu

Také vám schází styl krásných a klasických anglických kuchyní, které jsou srdcem každého bytu? Zdá se vám, že hypermoderní kuchyně nejsou tou správnou volbou pro vás? Chcete se v kuchyni opravdu cítit jako doma?

V kuchyňských studiích se předbíhají v nabídce kuchyní, které připomínají spíše vybavení kosmické lodi, či výjimečný a výrazně barevný designový experiment, nežli klasickou kuchyňskou linku. Ovšem ne každý sdílí tento trend, mnozí z nás stále dávají přednost klasice.

V internetovém obchodu Nábytek-Jeko.cz, specializovaného na prodej nábytku naleznete hned několik rustikálních, romantických kuchyňských linek, které mají nádech anglického stylu.

Kuchyně Ewa je vyrobena za použití moderních technologií. Přesto působí trendově, až venkovsky romanticky. Kromě samozřejmé funkčnosti, kuchyň zvýrazňují ozdobné prvky nejen na dvířkách a lištách, ale i na úchytkách. Ty jsou doplněné krásnými, drobnými kvítky. Eleganci kuchyně Ewa umocňuje ozdobné a stylové frézování a ruční patinování. Srovnatelných kuchyní mnoho není, přesto je cena kuchyně Ewa je pro běžného zákazníka zcela dostupná.

V podobném, až rustikálním duchu je vyrobená kuchyně Anna. Přímo na stránkách prodejce Nábytku Jeko.cz si můžete každou kuchyni sestavit z širokého výběru horních a dolních skříněk. Jedině tak si napřed poskládáte kuchyni v rozměrech, které budou vyhovovat vašemu prostoru. Kuchyně Anna nabízí dostatek úložného místa. Kromě skříněk můžete vybírat doplňky. Například šikovnou přihrádku do šuplíků na příbory, brzdu do šuplíků, halogenové světlo do skříňky nebo pneumatický nárazník.  Při výběru kuchyně si volíte i barevné provedení korpusu a samotných dvířek.

Nábytek Jeko vám kuchyni nejen přiveze, ale za poplatek vynese do patra a ještě smontuje. Nemusíte si tak při výměně nové kuchyně volat nikoho na pomoc.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně