Vánoční dárky, které nejsou zbytečné, ale užitečné

Také přemýšlíte nad vánočními dárky a neradi dáváte ty zbytečné? Máme pro vás tip na užitečné a praktické dárky, které si vyberete z pohodlí domova, stejně tak, jako naše kamarádka Eva. Ta už má letos jasno – dozařídí byt osvětlením a zároveň tím vyřeší rodinné dárky.

Blíží se čas Vánoc a okolí už blázní s vánočními dárky. Jindy bych už také šílela, co manželovi pod stromeček nadělím, ale letos můžu být v naprostém klidu. Řekli jsme si totiž, že než kupovat zbytečné dárky, nadělíme si do nového interiéru našeho bytečku konečně i moderní osvětlení. Správně vybrané svítidlo rozzáří náš obývací pokoj a stane se i zajímavým designovým doplňkem.

Když jsme se do bytu před dvěma lety stěhovali, vzali jsme zavděk každým nábytkem, který byl zrovna k mání. Babička nám věnovala starší kuchyňskou linku, rodiče zase sedací soupravu a manžel Jirka měl už koupenou postel. Do začátku jsme samozřejmě byli rádi za jakýkoli kousek nábytku nebo doplňku, který už naši příbuzní nepotřebovali, ale nyní bychom si chtěli naše hnízdečko lásky zařídit po svém.

A jaké bylo tehdy naše osvětlení? Vlastně žádné, holé objímky zajišťovaly světlo, abychom doma nebyly potmě. Účel byl tedy splněn, ale jako správná ženská jsem nebyla vůbec spokojená po estetické stránce. A která by také byla, kus kabelu ze stropu s nevzhlednou žárovkou?! Já snila o krásných svítidlech, co náš domov prozáří a zkrášlí.

Teď ale nadešla chvíle, abychom vybavili byt pořádným osvětlením. Nábytek jsme s manželem vyměnili už v loňském roce a svítidla budou tou pomyslnou třešničkou na dortu!

Po zkušenostech, kdy jsme vybavovali byt nábytkem, jsem se rozhodla, že Jirku ušetřím zdlouhavých a nerozhodných nákupů. Vloni si se mnou chudák užil své. Jsem totiž od přírody nerozhodný člověk a dokážu v obchodě stát nad jednou věcí i půl hodiny.

Objevila jsem užitečný a skvělý eshop RájSvítidel.cz, kde nabízejí opravdu široký výběr osvětlení. U počítače jsem mohla o každé lampě přemýšlet klidně hodinu. Nakonec jsem vybrala dvě stojací lampy, které mají několik specifik, co se při jejich výběru nesmí podcenit. Bezpečnost, dostatečnou svítivost, variabilitu a vkusný design. Rozzáří všechny kouty našeho bytu a zároveň tím místnosti získají zajímavé doplňky. Nezapomněla jsem ani na lampy na noční stolek, stropní svítidla, stolní lampy – prostě jsem svítidly zařídila celý byt. S manželem jsem výběr konzultovala a budeme mít krásné Vánoce plné světla a klidu.

S celkovým dojmem jsme s manželem moc spokojení. Hned náš domov získal na kráse a lesku! Osvětlení náš domov vyšperkovalo přesně tak, jak jsem očekávala!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry