Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Osobní finance  |  05.11.2012 14:45:11

UniCredit Bank nabízí nejvyšší bonus za sloučení úvěrů

UniCredit Bank vychází vstříc novým i stávajícím klientům, kteří chtějí sloučit své úvěry, kontokorenty a kreditní karty. Od 1. listopadu mohou využít „PRESTO Půjčku – sloučení úvěrů“ za zvýhodněných podmínek. Několik půjček nahradí jedinou s výhodnější sazbou a kromě úspory získají ihned odměnu ve výši 3 500 , která je jednou z nejvyšších poskytovaných na trhu. Dále tak mohou získat bezúčelově další nové finance a dovolit si výdaje, které by chtěli mít.

Sloučení úvěrů je trendem letošního roku, zákazníkům šetří náklady spojené se správou jednotlivých úvěrů. Podstatnou výhodou je také úhrada sankčních poplatků za předčasné splacení uplatňované původními věřiteli slučovaných úvěrů, které za klienta zaplatí banka.

„Odměnu ve výši 3 500 korun vyplatíme klientům přímo na jejich účet vedený u naší banky. Nejedná se tedy o žádné slevy na další produkty či služby ani slevové poukázky k partnerským prodejcům, ale hotovost, kterou mohou klienti okamžitě využít prostřednictvím svého účtu na cokoli, například na vánoční dárky,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Aktuální nabídka platí pro všechny žadatele, jejichž hodnota sloučených úvěrů přesáhne částku 100 000 (bez poplatků za předčasné splacení), zvolí dobu splácení nové PRESTO půjčky minimálně 60 měsíců a sjednají si pojištění schopnosti splácet spolu s aktivně užívaným účtem v UniCredit Bank, na který jim bude odměna ve výši 3 500 připsána.

 „Požádat o PRESTO Půjčku mohou klienti i prostřednictvím bankovního e-shopu UniCreditShop.cz bez nutnosti navštívit pobočku. Šetří tak svůj čas, a pokud se ostýchají jednat o svých půjčkách osobně, je to pro ně příjemnější řešení,“ vysvětluje Darek Filip benefit, kterým jde UniCredit Bank vstříc požadavkům některých klientů.

PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu. V případě sloučení úvěrů lze využít limit pro online žádost do 250 000 , v pobočce až do 600 000 . Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců.

 

Petr Plocek
Tiskový mluvčí
UniCredit Bank Czech Republic a.s.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688