Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Osobní finance  |  11.10.2012 10:53:15

GEMB: Obliba rodinné Konsolidace půjček roste

Zájem o Konsolidaci půjček od GE Money Bank roste. Za prvních 8 měsíců roku 2012 banka poskytla Konsolidace půjček v celkovém objemu více než 6,1 miliard , tj. o téměř 45 % více, než ve stejném období minulého roku. Významný podíl na rostoucí oblibě produktu má na jaře představená druhá generace Konsolidace půjček, která umožňuje sloučit závazky až tří členů rodiny dohromady. GE Money Bank zůstává hlavním hráčem na trhu konsolidace úvěrů a drží pozici druhého největšího poskytovatele spotřebitelských půjček v ČR.

„Konsolidaci půjček jsme klientům začali nabízet již před více než pěti lety jako první z velkých bank na českém trhu. V loňském roce jsme představili její druhou generaci, a znovu jako první, jsme nabídli celým rodinám možnost optimalizovat jejich závazky společně,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank, a dodává:Uspořit tak může nejen jednotlivec, ale celá domácnost. Proces je navíc velmi jednoduchý a banka se o většinu administrativy postará sama. Na rodině je pak rozhodnutí, jestli splátky rozloží do delšího období a sníží si celkovou měsíční splátku, či využijí úspor z nižších poplatků, o málo zvýší měsíční splátku a konsolidované úvěry tak splatí rychleji“.

Druhá generace Konsolidace půjček od GE Money Bank nabízí možnost sloučení závazků jednotlivců v rámci rodiny. Členy rodiny rozumíme manžela/manželku, druha/družku, registrovaného partnera, bratra, sestru, děti či rodiče. V rámci jedné žádosti mohou být sloučeny závazky až tří spolužadatelů.

Libovolné datum splátky a možnost předčasného splacení

Konsolidace půjček umožňuje sloučit dohromady několik typů úvěrů, jako jsou spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky splátkových společností. Maximální výše úvěru je 600 000 , přičemž od 300 000 je již nutné mít spolužadatele. Dobu splácení je možné rozložit až na 96 měsíců.

Klient si také sám může zvolit datum splátky. V průběhu splácení jej pak může kdykoliv změnit dle svých aktuálních potřeb. Konsolidaci půjček lze libovolně předčasně splatit, a to v plné výši nebo částečně. V případě potřeby má klient také možnost získat další finanční prostředky.

Zjednodušená administrativa

Žádost o Konsolidaci půjček probíhá zpravidla ve dvou fázích. Při první návštěvě předloží klient dva doklady totožnosti a seznámí bankéře se základními informacemi o úvěrech ke Konsolidaci. Bankéř mu na počkání připraví nabídku několika variant Konsolidace a výše úspory a pomůže mu vybrat optimální řešení.

 

Při druhé návštěvě je již třeba připravit si veškerou smluvní dokumentaci ke konsolidovaným úvěrům a potvrzení o příjmech (pouze u nových klientů). Klient si může vybrat jak prodloužení tak zkrácení doby splatnosti půjček a GE Money Bank za něj zdarma vyřídí veškeré papírování.

 

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Bank

 

GE Money Bank patří mezi největší české peněžní ústavy. Jsme univerzální bankou, která disponuje třetí největší sítí 260 poboček a 698 bankomatů. Své služby orientujeme jak na občany, tak na malé a střední podniky. Naše Internet Banka byla v roce 2012 už počtvrté v řadě vyhodnocena českou veřejností jako nejlepší finanční produkt na trhu. V soutěži Zlatá koruna odborná porota již po třetí za sebou zvolila naši Konsolidaci půjček za vítěze ve své kategorii. V roce 2012 jsme také obsadili první místo v hodnocení e-mailové komunikace s klienty. Vlastní kapitál GE Money Bank tvoří 32 miliard , konsolidovaná kapitálová přiměřenost ve výši 19,8 % je i nadále jednou z nejvyšších na trhu.

GE Money Bank patří do skupiny General Electric (GE). Skupina GE je třetí největší firmou na světě, pravidelně se objevuje v žebříčcích nejobdivovanějších a nejinovativnějších společností světa. GE založil Thomas Alva Edison. Skupina sdružuje firmy z oblasti průmyslu a financí a reaguje na nejpalčivější problémy dnešního světa. Podniká v oblastech, jako je výroba letadlových motorů či elektrické energie, ve finančních službách nebo lékařské zobrazovací technice. GE působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává přibližně 300 tisíc lidí. Pro více informací navštivte: www.ge.com.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

08.11.2017Obliba spoření do zlata stále roste Pavel Ryba (Golden Gate CZ)
08.11.2017Ve Francii roste obliba dřevěných výškových budov Ekonomický deník (Ekonomický deník)
21.07.2016Konsolidace půjček – vaše peníze na jednom místě Jiřina Kavková (Kurzy.cz)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688