Prezentace  |  17.08.2012 16:19:00

Chytrá půjčka – Smart půjčka

 

Chytrá půjčka obecně známá pod jménem smart půjčka. Je to peněžní hotovost, kterou si člověk pořídí na úvěr za zjednodušených podmínek. Tato možnost finančního krytí nabízí zjednodušený postup, bez zdlouhavého papírování a je přesně šita na míru klienta. O smart půjčku se klient nemusí prosit u banky či jiné finanční instituce, stačí si najít vhodného poskytovatele a zjistit si, jaké podmínky nabízí.

 

Obrovskou výhodou smart půjčky je fakt, že člověk ušetří spoustu času tím, že nemusí běhat od banky k bance, ale může si o půjčku zažádat prostřednictvím Internetu. Další výhodou je to, že za vyřízení se vůbec nic neplatí, tzn. poplatky se zde nezapočítávají. Přítomnost ručitele, která je u jiných půjček tak důležitá, zde není nutná.

 

Výše půjčky se obvykle nastaví podle dohody mezi poskytovatelem a žadatelem. Obvykle ale bývá od pár do několika desítek tisíc. Co se týče zúročení, tak ta je většinou nastavena výhodnějším způsobem pro žadatele, než u klasických půjček.

 

Smart půjčky se staly velkým tahákem od nedávna a to většinou pro svou jednoduchost zprostředkování. Poskytovatel si u tohoto druhu půjčky většinou nezjišťuje, zda osoba, která o ni žádá je zapsána v registru dlužníků. Také moc nepřihlíží na skutečnost, jestli ji splatíte za pár týdnů či měsíců. V tomto je smart půjčka mnohem flexibilnější než ostatní půjčky. Žadatel si sám určí dobu splácení. Obvykle to bývá v řadách měsíců či roků.

 

Obvyklou podmínkou pro získání smart půjčky je, že žadatel musí mít zaměstnání, které mu zaručuje stálý příjem. Je bezpředmětné, jestli je žadatel osoba v aktivním produktivním věku, tzn. že pracuje, nebo se jedná o důchodce či matku/otce na mateřské/rodičovské dovolené. Věřitel musí mít jistotu návratu půjčeného peněžního obnosu do plné výše. Pokud si je jist, že zájemce o smart půjčku je schopen peníze splatit včas, do plné výši, nic nebrání tomu, aby ji žadatel získal.

 

Další z podmínek, která je mandatorní je to, že žadatel musí přesáhnout 18 let věku, dále být držitelem občanského průkazu. K tomu je také důležité, aby měl k dispozici svůj druhý doklad o identitě, např. rodný list, řidičský průkaz, cestovní pas či průkaz zdravotní pojišťovny.

 

Pokud všechny uvedené podmínky zájemce splní, tak si může být téměř jist, že zmiňovanou půjčku dostane do 48 hodin od uzavření smlouvy.

 

www.smartpujcky.cz 



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688