TNBiz (TN.cz)
Investice  |  10.07.2012 11:15:05

Finanční skupina Broker Consulting loni skončila v zisku 31,5 milionu korun

PRAHA (MEDIAFAX) - Finanční skupina Broker Consulting vytvořila podle auditovaných hospodářských výsledků v roce 2011 zisk ve výši 31,5 mil. . Skupina o tom blíže informovala v úterý.

Obrat z hlavní činnosti finanční skupiny přesáhl v loňském roce částku 727 milionů korun, což odpovídá meziročnímu nárůstu přes 17 procent. Jak skupina sdělila, podle průběžných výsledků za prvních pět měsíců roku 2012 lze očekávat, že letos se tempo expanze ještě zvýší.

"Lidé stále častěji vyhledávají služby odborníků, kteří jim poradí komplexně s financováním bydlení, spořením na stáří, investicemi, výhodným uložením volných finančních prostředků i s optimálním pojištěním," přiblížil ředitel PR Broker Consulting Jan Lener. "Svou roli sehrála určitě také vloni schválená penzijní reforma. Lidé si uvědomili, že se o ně stát ve stáří nepostará a zajímají se o dlouhodobé spoření a investice, kterými si mohou sami zajistit spokojené stáří," doplnil Lener.

Společnost Broker Consulting poskytuje služby nezávislého finančního poradenství a spolupracuje s více než padesáti bankami, pojišťovnami a investičními společnostmi. Obrat společnosti za rok 2011 v České republice tvořilo ze 40 procent rizikové životní pojištění, druhou nejvýznamnější částí se staly investice (19,4 %) a investiční životní pojištění (19,3 %). Téměř 10 procent obratu tvořily zprostředkované úvěry na bydlení.

Letos rozšířila společnost Broker Consulting své služby také o bankovní účty. "Zatímco v bankách se privátní bankéři věnují pouze extrémně bonitním klientům, u nás poskytujeme srovnatelnou službu i lidem s průměrnými příjmy. Individuální přístup, spolupráce s nejvýznamnějšími finančními institucemi na českém trhu, vyjednání výhodných smluvních podmínek a přizpůsobení se časovým možnostem klientů, jsou u nás běžnou součástí poskytovaných služeb. Kvalitu našich služeb potvrdil v loňském roce také výsledek rozsáhlého testu finančních poradců, v němž získali naši konzultanti absolutní vítězství," uvedl generální ředitel Broker Consulting Petr Hrubý.

Libor Popela, popela@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688