Luxusní nábytek si stačí dobře vybrat, nemusí být drahý

Luxus již není výsadou jen majetných, luxus je běžnou součástí našeho života, neboť je otázkou pouze správné volby. Luxus totiž neznamená jen peníze a bohatství, ale hlavně to, zda dokážeme nalézt a zkombinovat správné prvky. Zda nábytek a bytové doplňky jsou vkusně vybrané a vytváří souhru a jednotu interiéru - potom je dojem luxusu vytvořený. To vše bez nutnosti vlastnit tučné konto a mít neomezené možnosti, se kterými se luxusu docílí téměř vždy a všude. Aby náš byt nebo dům vypadal skutečně tak, jak si přejeme, není nutné volat bytové designéry a utrácet horentní sumy. Stačí se pouze rozhlédnout a zjistit, že toho lze dosáhnout správnými kusy nábytku společně s několika doplňky a vhodnými barvami. Vsaďte na jednoduchost, kterou nikdy nelze nic pokazit.

 

Elegantní sedačky Cambridge
Luxusní a moderní byt si žádá jednoduchý a elegantní styl, který najdeme u pohovky Cambridge. Kolekce obsahuje samostatná křesla, dvoumístné nebo trojmístné pohovky v  řadě barev a materiálů. Kromě toho jsou pohovky Cambridge lehké a hodit se budou do místností, kde vzdušnost hraje prim. Pohovku si pořídíme nejen do obývacího pokoje, ale i do kanceláře, kde pohodlně usadíme své hosty a klienty. Pohovky, křesla i sedačky Cambridge se vyrábí v různých potahových látkách, ale také v pravé  i eko kůži, ve kterých je obzvlášť elegantní.

 

Moderní sedací souprava Apollo
V posledních letech se stále častěji pořizují samostatné sedací soupravy bez křesel. Mnoho lidí po logické úvaze dospělo k závěru, že není třeba obývací pokoj plnit sedacím nábytkem, který by překážel. Proto místo klasické pohovky a jednoho nebo dvou křesel raději volí velkou rohovou sedačku, na kterou se vejde větší počet sedících. Přesně taková je rohová sedací souprava Apollo, kterou lze rozkládat a má i úložný prostor. Je moderní a stane se dominantou každého pokoje. Tuto sedačku lze zakoupit látkovou, ale i v provedení pravé, nebo eko kůže.

 

Se sedačkou London jako praví Londýňané
Robustní sedačky a křesla London jsou tou pravou volbou pro každého, kdo si potrpí na styl inspirovaný londýnským životem. Ačkoli se o Londýňanech tvrdí, že jsou usedlí, o této kolekci to rozhodně neplatí. Je luxusní, elegantní a maximálně pohodlná. Atraktivita pohovek London vynikne v provedení kůže, ale skvěle bude vypadat i potažená látkou. 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry