Světla Philips Massive – kvalitní osvětlení za akční ceny

Možná si právě zařizujete nový domov, možná modernizujete ten původní, třeba jen chcete vyměnit osvětlení ve své domácnosti. V tom případě dejte přednost světlům, která jsou vytvořena s ohledem na svoji funkci a specializovaná pro jednotlivé místnosti. Do kuchyní a koupelen, do dětských pokojů, domácích pracoven i chodeb a venkovních prostor.

Massive - největší výrobce osvětlení v Evropě
Představujeme vám výrobce s tradicí, značku, které zákazníci věří více než 85 let. Původně rodinná firma pochází z Belgie. Na našem trhu je známá od roku 1995. Jedná se o společnost Massive, která je řazená pod mezinárodní a uznávanou značku Philips.

Osvětlení Massive se produkuje v šesti výrobních továrnách s použitím nejnovějších technologických postupů. Společnost disponuje vlastními testovacími laboratořemi, kde se výrobky podrobují náročným testům a zatížením. O jejich kvalitě svědčí certifikát, který jim udělila Belgická organizace pro normy CEBEK. Všechny výrobky Massive jsou vyrobeny v souladu s evropskými normami a předpisy a mají označení CE.

Při vývoji nových světel se používají 3D modely, které usnadní a zkrátí jejich vývojovou etapu. Také přechod na výrobní linky se díky trojrozměrným modelům zjednoduší. Jsou tak zároveň garantované vysoké standardy kvality výrobků Massive.

Proč dát přednost osvětlení Massive?
Svítidla Massive denně používají tisíce lidí po celém světě. Důvody, proč je osvětlení Massive zákazníky tak oblíbené a žádané jsou známé. Výrobce od začátku svého fungování zachovává stejnou filozofii a strategii – vytváří kvalitní svítidla s velkou užitnou hodnotou, která jsou cenově dostupná široké veřejnosti.

Při vývoji i výrobě osvětlení Massive je kladen důraz na požadavky a potřeby zákazníků, dále na efektivnost a úspornost výrobků a v neposlední řadě i na jejich design a moderní trendy.

Světla Massive, to je nabídka kompletního osvětlovacího sortimentu:
kolekce koupelnových svítidel
osvětlení navržené speciálně do kuchyně
hravá i účelná světla do dětských pokojů
praktická svítidla pro domácí kanceláře a pracovny
variabilní LED svítidla pro vnitřní i venkovní prostory

Společnost Massive a její produkty si již dávno vydobyly dominantní postavení mezi ostatními výrobci osvětlení. Je to proto, že svítidla Massive jsou inovační technologicky, vynikají špičkovou kvalitou, mají nadčasový design a dokáží dotvořit správnou atmosféru v interiéru i exteriéru. Pokud hledáte kvalitní osvětlení, za rozumnou cenu, potom světla značky Massive jsou ta pravá.

Kompletní nabídku svítidel Massive, naleznete v přehledném internetovém obchodě rajsvitidel.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry