Moderní je relaxovat ve svém

Návštěva veřejné sauny? Z nedostatku pohodlí dnes už poněkud přežité. Pronajmout si saunu jen pro sebe? Skvělé, jen nesmí být právě na celý víkend rezervovaná. Mít svou vlastní saunu doma? To je to, co letí! Netlačíte se s ostatními, sami si hlídáte čistotu, a navíc po příjemném relaxu nemusíte nikam do zimy a větru.

Správné saunování, to je obřad, který má jasná pravidla. A základní pravidlo zní: Nikam nespěchat. Absolvovat proces „zahřát a zchladit“, to chce čas a hlavně klid. Žádný stres do sauny nepatří. Odborníci vám potvrdí, že sauna napomáhá očistě a posílení organismu a není nad to, když si takovou proceduru můžete užít kdykoli a v pohodlí vašeho domova. Dnes už to není problém. Sauny nebo infrakabiny do panelových bytů jdou na odbyt.

Samozřejmě ale platí, že ti s vlastní zahradou mají možnost výběru o něco větší. Například na nedávném veletrhu For Arch zaujala odborníky a veřejnost unikátní venkovní panoramatická sauna Luxury Outside, která na první pohled vypadá jako z jiné galaxie. Kromě dokonalého provedení nabízí panoramatický výhled do okolí doplněný úžasnou atmosférou světelné terapie umístěné pod lavicí. Přední stěna a boky jsou z dvouvrstvého izolačního skla, vnější obložení lavice, podlahový rošt a opěrky zad ze dřeva Ayous (africká vrba). Aktuálně lze tuto žhavou novinku pořídit za zvýhodněnou cenu.

Společnost BETA Wellness ale na náš trh dodává i další jedinečné sauny, parní kabiny a infrakabiny belgické společnosti Alpha indrustries. Ta působí na evropském trhu již několik desítek let. Ve svém portfoliu nabízí širokou škálu zařízení pro domácí wellness, od menších infrakabin vhodných k uvolnění stresu a příjemného relaxu spojeného například s aromaterapií až po velké a na míru koncipované sauny. V jednom z největších showroomů svého druhu u nás lze vybírat z typizovaných řad nebo si nechat uzpůsobit rozměry přesně podle specifických požadavků. Samozřejmostí je výběr z několika druhů toho nejkvalitnějšího dřeva a různého příslušenství.

Aby byl váš domácí wellness program kompletní, můžete si z široké nabídky BETA Wellness vybrat také jedinečnou vířivou vanu. Exkluzivní značka Artesian Spas vyrábí všechny vířivky výhradně v USA a svou kvalitou, technickým vybavením a moderním designem nemá na trhu konkurenci. Nechte se inspirovat na www.beta-wellness.cz a dejte vaší relaxaci konečně ten správný rozměr.  



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky