TNBiz (TN.cz)
Akcie v ČR  |  25.10.2011 18:35:05

Telefónica CR nabízí před Vánocemi levnější volání i SMS, za vánoční ceny nabídne i chytré telefony

PRAHA (MEDIAFAX) - Mobilní operátor Telefónica Czech Republic chce nalákat nové klienty před Vánocemi levnějším voláním a SMS zprávami, výrazně zlevnila také vybrané chytré telefony. Představitelé Telefóniky představili vánoční nabídku v úterý.

"Máte předplacenou kartu? Pak budete volat a posílat zprávy za nejnižší ceny na trhu. Máte tarif? Můžete získat dvojnásobek volných minut. Chcete chytrý telefon? Neztrácejte čas hledáním na internetu. Dáme vám jej za velmi atraktivní cenu. Až si budete plánovat, kde na Štěpána pustit kapra, hledejte velkou zátoku. Všechny ostatní dárky totiž pustíte k vodě," naráží na hlavní motiv předvánoční reklamní kampaně mluvčí operátora Hany Farghali.

Noví i stávající zákazníci s O2 kartou mohou podle Farghaliho od 1. listopadu 2011 volat a posílat SMS za nejvýhodnější ceny na trhu. "Volání do všech sítí je bude stát 3,50 za minutu, za SMS zaplatí 1,50 . Noví zákazníci mohou výhodné ceny využívat, jakmile si poprvé dobijí. Stávající zákazníci s tarify O2 NA!HLAS a O2 NA!PIŠTE musí nejdřív zaslat bezplatnou SMS ve tvaru AKCE na 999 111 a potom si dobít. Při pravidelném měsíčním dobíjení budou zákazníkům platit výhodné ceny napořád," přiblížil vánoční nabídku mluvčí a dodal, že koupit si "vánoční" O2 kartu nebo nastavit nové ceny na stávající kartě bude možné do 31. prosince 2011. "Do té doby je také třeba, aby si zákazníci kartu dobili," upozornil Farghali.

Zákazníci s jakýmkoliv mobilním hlasovým tarifem od O2 mají možnost získat od 1. listopadu 2011 každý měsíc dvojnásobek volných jednotek (minuty volání, SMS). "Noví zákazníci mají výhodu automaticky nastavenou. Stávající zákazníci ji získají, pokud si prodlouží závazek nebo přejdou na vyšší tarif. Výhoda zákazníkům platí na celou dobu úvazku (24 měsíců). Není ji ovšem možné kombinovat s pořízením dotovaného telefonu a slevami na tarifu. Výhodu lze aktivovat, stejně jako u předplacených karet, do konce roku," poznamenal Farghali.

Kromě toho nabídne Telefónica také dotované chytré telefony se speciální slevou. O2 prodejny budou od 1. listopadu do 31. prosince 2011 nabízet zákazníkům chytré telefony značek Samsung a HTC bez závazku za "vánoční" ceny. "Vlajkovými loděmi za značku Samsung budou oblíbený Samsung Galaxy S II, který bude stát 12 895 korun, a novinka Samsung Galaxy Y za 2 895 korun. Z telefonů HTC se zákazníci mohou těšit například na HTC Sensation XL za 12 995 korun nebo HTC Wildfire S za 4 795 korun. Pokud si zákazník s telefonem pořídí i Internet v mobilu (s úvazkem na 24 měsíců), dostane na telefon slevu 500 nebo 1000 korun," vyjmenoval některé z dotovaných telefonů mluvčí operátora.

Telefónica CR je prvním mobilním operátorem, který odkryl před Vánocemi své karty. Zbývající dva operátoři by měli svou vánoční nabídku představit příští týden.

Filip Sušanka, susanka@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688