TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  21.09.2011 02:15:05

PROFIL - Bradáč: Je správné nabídnout mé zkušenosti (21.9.2011)

PRAHA (MEDIAFAX) - Rada České televize (ČT) ve středu zvolí nového šéfa České televize. Agentura Mediafax přináší profil jednoho z finalistů - Romana Bradáče.

Současný šéf zpravodajství České televize Roman Bradáč pracuje v České televizi od roku 1994 a prošel v ČT různými pozicemi. Pět let například působil jako redaktor a později dalších pět let jako zahraniční zpravodaj České televize ve Spojených státech amerických, byl vedoucím redaktorem zahraničního oddělení Redakce zpravodajství ČT. Od srpna roku 2010 je ředitelem zpravodajství.

"Jsem přesvědčený, že ve věci dalšího směřování České televize je správné nabídnout mé zkušenosti. Nejen ty, které jsem nasbíral v zahraničí, ale především dokonalou znalost vnitřního prostředí, která zaručuje prakticky okamžité stanovení diagnózy současných neduhů televize veřejné služby a neodkladné zahájení jejich účinné léčby... Domnívám se, že mám dostatek zkušeností a sil svoji vizi naplnit," uvedl Bradáč v motivačním dopise v rámci výběrového řízení na šéfa České televize.

Až důsledné naplňování strategických cílů koncepce a jejich součinnost podle Bradáče zajistí, že se Česká televize stane moderní, standardně řízenou, ekonomicky efektivní společností, která beze zbytku naplňuje poslání veřejné služby.

"Bude institucí dostatečně komunikující s laickou i odbornou veřejností, televizí všeobecně respektovanou a televizí respektující přání a očekávání televizních diváků, kteří si vysílání České televize platí. Ve vztahu k tvůrcům bude Česká televize otevřeným prostorem pro nové tváře, mladé i zkušené autory a kromě divácky atraktivních pořadů bude vyrábět i pořady mající užší diváckou obec, jejichž existence v širokém kulturním spektru je z pohledu národní kulturní tradice i dalšího formování společnosti nepostradatelná a stěží zastupitelná," zmínil Bradáč.

Bradáč se narodil 7. prosince 1966, vystudoval kulturologii na Filozofické fakultě UK v Praze. Je ženatý, má syna Vojtěcha a dceru Alžbětu.

Tomáš Králíček, kralicek@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688