Piknik nebo výlet v přírodě?

Odpolední piknik může být příjemným vybočením z celotýdenního pracovního koloběhu. Než se na něj ale vypravíte, promyslete si, na co byste při balení neměli zapomenout.

Na co nesmíte zapomenout

Tráva bývá v letních měsících příjemně vyhřátá, přesto je dobré vybavit se piknikovou dekou. Částečně se tak pojistíte i proti otravnému hmyzu, hlavně mravencům, kterým by se vaše svačina mohla zalíbit. Hodit se vám bude i přenosná lednička, která vám zajistí vychlazené nápoje třeba i po několika hodinách chůze. Chladicí box před ohříváním spolehlivě ochrání vaše pamlsky. Termoelektrické chladicí boxy, které nabízí například v OBI, dokážou chladit až o 18°C pod okolní teplotu. Napájí se pomocí adaptéru, který lze kromě klasické zásuvky zapojit i do zapalovače vašeho automobilu. Je to tak velmi praktický pomocník při dlouhých cestách, třeba do ciziny k moři. Víko boxu při zastávce na odpočívadle nakonec poslouží také jako servírovací stolek. Pro cestu na pláž se zase hodí lehká chladící taška, která díky svému speciálnímu materiálu udržuje chlad mrazících náplní umístěných vevnitř. Potřebujete-li jednorázové, rychlé řešení a nechce se vám nosit těžší box, sáhněte po chladící tašce s mrazícími vložkami.

Víkendové dobrodružství

O přenosných chladničkách již řeč byla, ty z vás, kteří si potrpí na komfort, by ale mohl zajímat i další vynález 21. století v podobě přenosné toalety. Zní to skoro neuvěřitelně, ale je to tak. Dnes už si s sebou na výlet, stanování nebo na chalupu můžete vzít i vlastní záchod. Tato přenosná toaleta funguje na chemické bázi a její použití je velmi jednoduché. Skládá se ze dvou zásobníků, přičemž jeden obsahuje vodu na splachování a do druhého spadá odpad.  Dále potřebujete už jen toaletní papír a desinfekční prostředek. Opravdu revoluce v trampování, co myslíte?

Zdroj: OBI

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky