TNBiz (TN.cz)
Politika a události  |  13.07.2011 08:01:13

Očekávané události na středu 13. července - DOMÁCÍ (13.7.2011)

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

09:00 - Neformální snídaně na téma Obezita a diabetes. (PRAHA - Krajská pobočka VZP ČR pro Hlavní město Prahu, Na Perštýně 6, Praha 1)

09:00 - Pokračování mimořádné schůze Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, Praha 1)

09:00 - Jednání senátního výboru pro záležitosti Evropské unie. (PRAHA - Senát PČR, Černínský salonek, Valdštejnské náměstí 4, Praha 1)

09:00 - Jednání senátního ústavně-právního výboru. (PRAHA - Senát PČR, Zelený salonek, Valdštejnské náměstí 4, Praha 1)

09:00 - TK k vládnímu návrhu zdravotnické reformy KDU-ČSL za účasti předsedy strany Pavly Bělobrádka a experta na zdravotnickou problematiku Ludvíka Hovorky. (PRAHA - Valdštejnský palác)

09:00 - Jednání senátního výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. (PRAHA - Senát PČR, Zaháňský salonek, Valdštejnské náměstí 4, Praha 1)

09:00 - Jednání senátního výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí. (PRAHA - Senát PČR, Frýdlantský salonek, Valdštejnské náměstí 4, Praha 1)

10:00 - TK TOP 09 ke školství. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, atrium, Sněmovní 4, Praha 1)

11:00 - TK k první cestě kolem světa soukromým letadlem z ČR. (PRAHA - Jet Set Anděl City, Radlická 3185/1c, Smíchov, Praha 5)

11:00 - TK k zahájení Mezinárodního divadelního festivalu pouličního divadla a klaunérie Za dveřmi je Nultý bod. (PRAHA - kavárna Divadla v Celetné, Celetná 17, Praha 1)

11:00 - Interaktivní tiskové setkání, pořádané Pražskou energetikou, u příležitosti zahájení letních výstav v Centru energetického poradenství PRE. Jeho součástí bude představení exponátů mapujících začátky výpočetní techniky a osobních počítačů v kontrastu se současným technickým pokrokem inteligentních systémů a technologií (inteligentní iterativní helma). (PRAHA - Centrum energetického poradenství PRE, Jungmannova 28, Praha 1)

11:00 - TK MČ Praha 1. Hlavním tématem bude Skončení nájmu pro Středisko prevence a léčby drogových závislostí - DROP IN v ulici Ve Smečkách. (PRAHA - Tiskové centrum MČ Prahy 1, Vodičkova 18, Praha 1)

11:00 - TK k 120. výročí elektrické dráhy v Praze, které se zúčastní generální ředitel DPP hl. m. Prahy Martin Dvořák, generální ředitel NTM Karel Ksandr a vedoucí oddělení archivu DPP Pavel Fojtík. (PRAHA - Národní technické muzeum, Kostelní 42, Praha 7)

12:00 - Jednání tří zástupců ČSSD se třemi zástupci koalice kvůli zdravotnické reformě. Účastní se za koalici premiér Petr Nečas, ministr financí Miroslav Kalousek a ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek, za ČSSD předseda Bohuslav Sobotka, Zdeněk Škromach a Michal Hašek.

13:00 - TK k výstavě Muzeum 3000 - 1. specializovaná výstava moderních multimediálních a expozičních technologií v Národním muzeu. (PRAHA - nová budova Národního muzea, Vinohradská 1, Praha 1)

13:00 - Rada ČT by měla rozhodovat o harmonogramu výběrového řízení na generálního ředitele České televize. (PRAHA - sídlo ČT, Kavčí hory)

13:00 - Jednání organizačního výboru Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, organizační výbor - místnost 106, Sněmovní 4, Praha 1)

13:30 - Před soudem opět stane bývalý poslanec za ODS Vladimír Doležal, který čelí obžalobě z nepřímého úplatkářství. Podle obžaloby slíbil, že za 800 tisíc korun zprostředkuje jednání se zástupci Městské části Praha 10 o prodloužení činnosti autobazaru na obecním pozemku. Původně byl odsouzen k peněžitému trestu 100 tisíc korun, nejvyšší soud ale vyhověl jeho dovolání a rozsudek zrušil. Případ se tak vrátil zpět k novému projednání. (PRAHA - Městský soud v Praze, Spálená 63/1. patro)

14:30 - Odvolací soud s Vladimírem Stworou, který byl letos v květnu odsouzen k půlročnímu podmínečnému trestu za to, že na svých webových stránkách umístil v roce 2007 český překlad textu, popírajícího holocaust. Okresní soud Praha-západ se případem zabýval potřetí, neboť nadřízený soud rozsudek dvakrát zrušil a nyní se jedná tedy již o třetí odvolání. Čechokanaďanovi přitom hrozí až pětiletý trest vězení. (PRAHA - Krajský soud v Praze, nám. Kinských)

15:00 - Teritoriální setkání Indie, možnost diskuze se současným velvyslancem ČR v Dillí Miloslavem Staškem. (PRAHA - Thunovská 12, Praha 1 - Malá Strana)

17:00 - Koncert bývalých členů legendární kapely The Doors pod názvem Trutnov in Prague. Z původně samostatného koncertu bývalých členů The Doors vznikl malý festival s velkým předfestivalovým setkáním za účasti několika kapel: dětského sboru Svatý pluk a také undergroundové skupiny Psí vojáci a Půlnoc. (PRAHA - KC Vltavská, Bubenská 1, Praha 7)

19:00 - 50. repríza představení Hello, Dolly! (PRAHA - divadlo Hybernia, Nám. Republiky 4, Praha 1)

19:00 - TK s mexickým tenoristou Ramónem Vargasem při příležitosti zahájení 20. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov jeho galakoncertem. (PRAHA - hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1)

Další události

- Členové vlády ČR na své schůzi projednají mimo jiné: - Návrh na odvolání a jmenování předsedy Legislativní rady vlády; - Odvolání a jmenování předsedy Vládního výboru pro koordinaci boje s korupcí; - Analýza zprůhlednění financování politických stran a politických hnutí; - Národní zpráva České republiky pro účely Společné úmluvy o bezpečnosti při nakládání s vyhořelým palivem a o bezpečnosti při nakládání s radioaktivními odpady; - Koncepce bydlení ČR do roku 2020; - Analýza slučitelnosti návrhů legislativních změn nezbytných pro přímou volbu starostů v malých obcích ve volbách v roce 2014 s ústavním pořádkem České republiky; - Základní rámec pro Koncepci dokončení reformy veřejné správy; - Koncepce památkové péče v České republice na léta 2011-2016.(Schůze vlády začne 20 minut po skončení jednání Poslanecké sněmovny. Čas TK bude upřesněn. Součástí TK bude souhrnná bilance ročního působení kabinetu včetně přehledu dosavadních prosazených opatření). (13. červenec, PRAHA - Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1)

- 4. ročník letní filmové produkce v Kinobuse. Během 81 promítacích večerů navštíví pojízdné kino celkem 23 stanovišť, kde nabídne divákům filmy výhradně z tuzemské produkce. (13. červen - 4. září, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Festival Prague Proms. (21. červen - 23. červenec, PRAHA)

- Šary Vary - 12. oficiální ozvěny 46. ročníku MFF Karlovy Vary. Tradiční Ozvěny letos divákům nabídnou 33 filmových zástupců festivalu. Časy projekcí: kino Aero - 20.30 a 22.30, kino Světozor Velký sál 16 hodin, 18.30 a 21 hodin, kino Světozor Malý sál 18 hodin a 20.30. (9. červenec - 18. červenec, PRAHA - kina Aero a Světozor)

- Mezinárodní vědecké setkání. Setkání zahrnuje čtyři samostatné konference: EFITA/WCCA - European Federation for Information Technology in Agriculture, Food and the Environment/World Congress on Computers in Agriculture, ECPA - European Conference on Precision Agriculture, ECPLF - European Conference on Precision Livestock Farming a ISAF Information Systems in Agriculture and Forestry. (11. červenec - 14. červenec, PRAHA - Česká zemědělská univerzita, Kamýcký 129, Praha 6)

- V Rakouském kulturním fóru bude veřejnosti přístupná smuteční kniha k úmrtí Otto Habsburka. (11. červenec - 15. červenec, PRAHA - Rakouské kulturní fórum, Jungmannovo náměstí 18)

- Reprezentativní výstava současných trendů moderních výstavních a zobrazovacích technologií. Výstava bude příležitostí pro specializované firmy předvést to nejlepší v současném vývoji technologií. Zaměří se na odvětví: výstavní mobiliář, osvětlovací technika, audio a video technika, průvodcovská technika, 3D technologie, výstavní modely a rekonstrukce. (13. červenec - 27. červenec, PRAHA - Národní muzeum, Václavské náměstí 1700/68, Praha 1)

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688