Koupelny – moderní sprchové trendy a koupelnový design

Moderní koupelny významně a stále častěji odráží nejnovější sprchové trendy a špičkový koupelnový design. Jedná se o sprchy v úrovni podlahy. Sprchy často stojí volně v prostoru a  sjednocují tak mimořádnou pohybovou volnost a  maximum prostorové transparentnosti a jasnosti, která slouží k vyjádření nové estetiky.

Společnost Kaldewei nyní rozšířila svoji osvědčenou modelovou řadu o výjimečnou variantu: novou sprchu Superplan Plus. Na nejplošší straně je ponechána zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Pohodlný vstup je stále zaručen a vstupní bariéry jsou efektivně potlačeny.

 

 

 

 

 

 

 

Kryt odtoku se harmonicky a zcela přiléhavě k povrchu vaničky začleňuje do celkového estetického ztvárnění modelu. Superplan Plus je z kvalitní 3,5mm smaltované oceli Kaldewei. Je tak zaručený pohodlný přístup i maximální stabilita. Celková volba materiálu sprchy a krytu odtoku tvoří přesvědčivý homogenní celek, který odráží moderní smysl pro stylovost a působivě dotváří elegantní tvar sprchové vaničky. Model Superplan Plus se tak stává charakteristických objektem nové estetiky pro moderní ztvárnění koupelny.

 

 

 

 

 

 

 

Pro splnění vysokých požadavků v souvislosti s touto kombinací sprchy v úrovni podlahy a odtokem nabízí Kaldewei odtokovou soupravu KA 125. Kromě smaltovaného krytu odtoku přesvědčuje také velkým odtokovým výkonem při minimální výšce instalace, která činí pouhých 109 milimetrů. Spojením modelu Superplan Plus s touto zarovnanou odtokovou soupravou vzniká inovační a dokonale sladěné systémové řešení, které nasazuje vysokou laťku v oblasti technologie a designu a zaručuje mimořádně pohodlné potěšení ze sprchování.

Sprchová vanička Superplan Plus je dostupná v celkem dvanácti velikostech od 90 x 90 přes 70 x 120 až po 120 x 120 centimetrů. Podobně jako model Superplan je i Superplan Plus extrémně plochý a je velmi vhodný pro instalaci v úrovni podlahy. Na nejplošší straně je ponechán zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Rohový odtok s kruhovým smaltovaným krytem v barvě vaničky ji propůjčuje zcela osobitý design i mimořádně vznešený a vysoce kvalitní vzhled.

www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna