Navštivte Letňany - rodinnou a cestovní výstavu pro děti, seniory a domácí mazlíčky

 

 

 

Vydejte se s celou rodinou do Letňan

Areál PVA Letňany bude ve dnech 31. 3. – 3. 4. 2011 patřit rodinám. Veletrh FOR FAMILY, tematicky členěný na další čtyři veletrhy, nabídne inspiraci všem členům rodiny. Organizátoři neopomněli ani zvířecí miláčky a jejich chovatele, pro které připravili For Pets. Už samotný název FOR FAMILY předznamenává, že je veletrh zaměřený na rodinu. Ať už návštěvníci hledají inspiraci k využití volného času, péči o děti nebo o zvířecí miláčky či chtějí zkvalitnit život seniora v rodině, najdou v posledním březnovém víkendu v PVA Letňany všechno, co je zajímá. FOR FAMILY je totiž členěn na čtyři tematicky oddělené veletrhy – FOR KIDS, FOR SENIOR, FOR TRAVEL a FOR PETS.

Jediný odborný veletrh v České republice zaměřený na děti - FOR KIDS nabídne prostřednictvím 160 vystavovatelů, návštěvníkům průřez vším, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. Dospělí se budou moci inspirovat novými trendy v oblasti péče o děti nebo navštívit vzdělávací seminář „Nová norma o bezpečnosti hraček“ pod záštitou Sdružení pro hračku a hru. Ratolesti návštěvníků se mohou zúčastnit pestrého zábavného programu - pódiová vystoupení, závody čtyřkolek, cirkus Freestyle, závody plyšových poníků. Dům dětí a mládeže Hl. m. Prahy uspořádal pro děti soutěže a hry ve „Světě Harryho Pottera“.

Nejen pro lidi v důchodovém věku je připraven FOR SENIOR. Jedná se o jediný odborný veletrh v republice, zaměřený na seniory. Osmdesát devět vystavovatelů návštěvníkům nabídne služby či produkty, které využijí jak senioři, tak i ostatní členové rodiny, kteří o ně pečují. Připraveny budou i praktické ukázky pomůcek pro seniory. Všichni účastníci veletrhu budou mít možnost zastavit se u stánku nadačního fondu Veselý senior a zjistit, jaké aktivity pro seniory pořádá a jak pomáhá. Patronkou fondu je Tereza Kostková, která FOR SENIOR také poctí svou návštěvou. Doprovodný program se ponese jak v odborném (konference, workshopy), tak i v zábavném duchu. Hlavně starší generaci návštěvníků potěší 1. dubna svým hudebním vystoupením a autogramiádou dvojice Eva
a Vašek. Dne 2. dubna bude probíhat malování s Veselým seniorem, během něhož se také objeví Mahulena Bočanová, která předá domu seniorů malý sponzorský dar. Na stánku O.K. BUS PRAHA budou probíhat vědomostní i výtvarné soutěže nejen pro seniory. Všichni soutěžící se tak mohou těšit na hodnotné ceny.

Devadesát vystavovatelů veletrhu FOR TRAVEL návštěvníkům představí své nabídky pobytových a poznávacích zájezdů. Představeny budou i zájezdy individuální, sportovní, lázeňské a wellness nebo rekreační pobyty jak v České republice, tak v zahraničí. Letos se bude poprvé na veletrhu prezentovat i letecká společnost ČSA. Všichni návštěvníci si budou moci u ČSA na „Kole štěstí“ vytočit slevy na letenky. Doprovodným programem veletrhu budou semináře a workshopy, kde se návštěvníci budou moci setkat přímo s odborníky oboru cestování. Nebude chybět také zábavný program, jehož součástí bude například autogramiáda knihy „Šlapu, šlapeš, šlapeme“ fotografa Ing. Josefa Středy, výstava fotografií Ing. Kysilky (známý fotograf z oboru cyklistiky), nebo výstava fotografií cyklisty a cestovatele Jiřího Vacka + autogramiáda jeho knihy „Přes Altiplano na svatbu“. Návštěvníci budou mít možnost zahrát si golf na golfovém hřišti, které představí CENTRUM BABYLON nebo si budou moci vyzkoušet hlavolamy z IQ PARKU LIBEREC. Součástí doprovodného programu bude tradiční „Cestovatelský festival“, který se bude konat 2. dubna v kongresovém sále. Letošní ročník pořádá největší linkový autobusový dopravce EUROLINES. Po celý den se budou konat ochutnávky těch nejlepších delikates a všichni se mohou naučit i některé sexy tance. Občerstvení návštěvníci najdou v kavárně Kafíčko nebo na stánku NUDE JUST, ochutnat sushi mohou v restauraci BEKARA OK. Celý veletrh zaštítily a svým partnerstvím ho podpořily Asociace českých cestovních kanceláří a agentur a společnost EUROLINES.

Veletrh FOR PETS je zaměřen na zvířata žijících v domácnosti (psi, kočky, exotické ptactvo, hlodavce a drobné savce, terarijní a akvarijní zvířata) a jejich chovatele. Své produkty nebo služby zkvalitňující a zjednodušující péči o zvířecí miláčky zde bude prezentovat 75 vystavovatelů. Součástí veletrhu, který zaštítila Nadace na ochranu zvířat, jsou například čtyřdenní závody Agility, vyhlášení soutěže „Zvíře roku“ nebo poradna MVDr. Hany Žertové, známé z televizního pořadu „Polepšovna mazlíčků“. Ti návštěvníci, kteří chtějí podpořit psy a kočky umístěné v pražských útulcích v Troji a Modřanech mohou přinést dárky v podobě krmiva, dek, hraček nebo pamlsků.

Více informací o jednotlivých veletrzích získáte na uvedených kontaktech.

Informace pro média:
Martina Bauerová Email: Martina.bauerova@hpcg.cz
Mobil: +420 602 387 660
FOR TRAVEL, FOR SENIOR
Jana Zahradníčková: zahradnickova@abf.cz
FOR KIDS
Hana Kovářová: kovarova@abf.cz
Zuzana Bílá: bila@abf.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky