Na trh míří koberec z pravé anglické vlny s tváří Marilyn Monroe

Zbrusu nový koberec s netradičním designem nabídne ve svých prodejnách společnost Komfort, jeden z největších prodejců podlah, koberců a bytových doplňků v ČR. Do nabídky míří koberec s názvem „Happy Birthday“ utkaný nejstarší mechanickou metodou Axminster. Design využívá jako hlavní motiv tvář Marilyn Monroe. Koberec je z 80% tvořen pravou anglickou vlnou, z 20% pak polyamidem. K dostání bude ve variantách 80x120 cm a 200x300 cm.

 

„Je zřejmé, že české domácnosti přicházejí na chuť plovoucím či dřevěným podlahám, na které z části umístí kvalitní kusový koberec. Ten se stává dominantou místnosti a prvkem, který ji učiní útulnou a příjemnou,“ přibližuje stále častější využití kusových koberců Sylva Pivodová, marketingová manažerka společnosti Komfort.

 

Nový koberec, který síť prodejen zařadila do své nabídky, nese název „Happy Birthday“. Utkán je nejstarší mechanickou technikou na světě, která pochází z 19. století a nese název podle města Axminster ve Velké Británii, ve kterém vznikla. Úspěch koberců z Axminsteru způsobil rozšíření metody do celého světa.

 

Vysoká kvalita materiálu a léty prověřený způsob tkaní dávají koberci mimořádné vlastnosti z hlediska opotřebení. Takový koberec vydrží při běžné údržbě stejně krásný desítky let,“ dodala Sylva Pivodová. Koberec disponuje certifikátem „British Wool,“ který zaručuje využití nejkvalitnější anglické vlny.

 

Design koberce je velmi moderní. Využívá trojrozměrnou formu a pestrou škálu barev. Koberec je navržen jako skutečná dominanta místnosti, která upoutá pozornost. Hlavním motivem je tvář Marilyn Monroe.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy