Revoluční minikuchyň Thermomix

Pokud milujete jídlo a rádi vaříte, neustále hledáte novou inspiraci v kuchyni nebo jenom přemýšlíte, jak zvládnout kvalitní a chutné jídlo, jehož příprava nezabere několik hodin, pořiďte si novinku, která je přímo pro vás.

 

Na trhu se nyní objevil multifunkční přístroj na vaření pod názvem Thermomix. V České republice jej představuje původem německo-švýcarská společnost Vorwerk.

Thermomix je jakási minikuchyň, která v sobě skrývá mnoho užitečných funkcí a více než 12 kuchyňských pomocníků. Dovede vážit, sekat, míchat, krájet, mlít, šlehat, třít, hníst, vařit, a to i v páře, a téměř automaticky se umývat. V Thermomixu je možné připravit velmi rychle svíčkovou, ale třeba i nápoje či lahodnou zmrzlinu. Pokud rádi experimentujete, s tímto přístrojem můžete být velmi kreativní, pokrmy mohou být pokaždé jiné, pestré a přitom velmi jednoduché.

V jednoduchosti je krása…

Výhodou Thermomixu je velmi snadné a hlavně rychlé vaření. Ovládá se jednoduše, pouze pomocí několika tlačítek – základní je čas, teplota a rychlost. V jednom přístroji tak můžete připravit menu o několika chodech - od předkrmu až po lahodný dezert. Vaření může probíhat i současně – v nádobě je možné připravit pomazánky, omáčky, polévky, přílohy, v horní míse pak zdravě, pouze v páře, další jídla – vaříte najednou, rychle, ekonomicky a bez zbytečného nádobí.

Dokonce i následné mytí přístroje a jeho součástí je rychlé a snadné. Jednotlivé části lze dávat přímo i do myčky.

Zdravé vaření

Díky šetrné přípravě, která zachovává živiny, zůstávají všechny důležité zdravé látky během vaření optimálně zachovány. Nedochází zde k nežádoucímu přepalování tuků, vařit se dá i velmi snadno v páře.

Přirozené vaření pomocí Thermomixu se tedy výborně hodí pro lehkou dietu, jakoukoliv jinou dietu a přípravu pokrmů pro kojence či větší děti.

Thermomix je unikátní

U Thermomixu je velice důležité, aby zákazník na vlastní oči viděl výhody tohoto vaření – poznal jednoduchost, variabilitu, časovou úsporu a vše co dělá tento produkt tak zajímavým a oblíbeným. Z tohoto důvodu můžete Thermomix získat pouze prostřednictvím odborných poradců v Praze a nejbližším okolí.

 

Více informací zjistíte přímo u prodejce na adrese www.thermomix.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně