TNBiz (TN.cz)
Údaje o firmách  |  27.12.2010 09:50:05

Skupina Student Agency přijme dalších zhruba 170 zaměstnanců

Mediafax

BRNO (MEDIAFAX) - V roce 2011 plánuje skupina Student Agency rozšířit řady svých zaměstnanců, a to až o 170. V pondělí o tom informoval Aleš Ondrůj z marketingové komunikace firmy.

Při současném počtu přibližně tisícovky zaměstnanců to znamená nárůst jejich celkového počtu přibližně o 17 procent. Nárůst zaměstnanců souvisí zejména se vstupem na trh železniční dopravy a s rozvojem portálu Dovolena.cz.

Po první sezoně, kdy se portál stal skokanem roku na trhu prodeje zájezdů v České republice, plánuje Student Agency s touto značkou zaujmout první místo na trhu. S tím souvisí potřeba doplnit prodejní kapacity o další prodejce. "Už v tomto okamžiku je Student Agency připravena přijmout zkušeného prodejce zájezdů na každou pobočku," uvedl Ondrůj s tím, že v roce 2011 plánuje Student Agency celkem zaměstnat 70 nových prodejců zájezdů a dovolených.

Dalších 100 zaměstnanců se chystá v roce 2011 přijmout dceřiná společnost Student Agency RegioJet, která se chystá vyrazit na české koleje. Půjde o 60 členů palubního personálu, 25 strojvedoucích a přibližně 15 zaměstnanců řízení provozu a podpůrných činností.

"Už nyní RegioJet eviduje stovky žádostí o zaměstnání na různé pozice. Společnost všechny zájemce obeslala zpět dotazníkem s cílem ověřit informace, které umožní dále s jednotlivými žadateli pracovat pro přípravu výběrových řízení na jednotlivé pozice," uvedl Ondrůj.

Skupina kolem Student Agency podnikatele Radima Jančury je největším prodejcem letenek v Česku a také zprostředkovatelem jazykových kurzů v zahraničí. Do skupiny Student Agency patří také stejnojmenná dopravní společnost, která na trhu působí od roku 1993. Její součástí jsou dále firmy Orbix, DPL real a RegioJet.

V roce 2009 skupina kolem Student Agency utržila přes čtyři miliardy korun, dosáhla tím obdobného výsledku jako v roce 2008. Zisk skupiny v roce 2009 činil 100 milionů korun.

Libor Popela, popela@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688