X-Trade Brokers  (X-Trade Brokers )
Tiskové zprávy  |  06.12.2010 13:15:57

Obchodujte na finančních trzích z pohodlí domova u XTB

Obchodování na finančních trzích podléhá neustálým inovacím. Investoři již nemusejí kontaktovat svého brokera kvůli každému obchodnímu příkazu. Díky elektronické platformě je dnes běžné obchodovat celou škálu finančních instrumentů doslova jediným kliknutím. V klidu a pohodlí domova je možno získat potřebné informace a neustále sledovat vývoj trhu. K tomuto účelu slouží elektronická platforma, kterou lze nainstalovat na každý počítač a nově také na většinu mobilních komunikátorů. Základním zobrazením je graf a analytické doplňky, pomocí kterých lze vypilovat investiční strategii a zadávat obchodní příkazy.

Nezáleží na tom, jaké finanční instrumenty se rozhodnete obchodovat. Veškeré obchodování totiž probíhá na podobném principu. Základem je využití výhod kontraktů na vyrovnání rozdílů (CFD). Tento typ derivátu nabízí možnost realizace investice pomocí obchodování na páku. Pouze částečná záloha tak stačí k obchodování celé hodnoty kontraktu. Mezi další výhody lze jednoznačně zařadit nízké požadavky na vstupní kapitál a vysokou likviditu trhu. Samozřejmostí elektronického obchodování prostřednictvím CFD jsou také příkazy Stop Loss (zastavení ztráty) a Take Profit (realizace zisku) umožňující zdokonalit obchodní strategii. CFD kontrakty jsou jednoduchou formou derivátů, které přesně sledují vývoj cen na burzách. Dají se obchodovat stiskem jediného tlačítka, přičemž o vše ostatní se stará broker. Pro svoji jednoduchost jsou oblíbeny jak začátečníky, tak i profesionálními investory.

X-Trade Brokers nabízí více než 400 akciových titulů z desítky světových trhů i domácí pražské burzy. V nabídce má také 45 měnových párů, 27 komodit a 25 akciových indexů. Firma ale také nabízí tak specifické tituly, jakými jsou americké a německé dluhopisy. Do popředí se však poslední době dostávají hlavně akciové tituly. Tento segment v minulosti poněkud zaostával z důvodu absence dividend a pomalejšího vypořádání. Nevýhody se však podařilo vyřešit novým vylepšením o přímý a rychlý přístup na světové burzy. Navíc inovované CFD kontrakty jsou ve srovnání s klasickým obchodováním akcií flexibilnější a umožňují snadno spekulovat také na pokles akcií, což je zvláště v posledních měsících čím dál oblíbenější forma investování. Díky principu obchodování pomocí CFD kontraktů může XTB nabídnout více než konkurenční ceny, které jsou v mnohých případech nejnižší na trhu. A to jak v případě zahraničních akciových titulů, tak i titulů na domácím trhu.

Stovky příležitostí čekají na každého, kdo se rozhodne proniknout do světa investic. Dnešní turbulentní doba přináší spoustu příležitostí, stačí si jen vybrat správný instrument a začít vydělávat. Samozřejmě každý obchodník by si měl trhy „osahat“ ještě předtím, než vloží do prvního obchodu reálné peníze. Za tímto účelem je na webu X-Trade Brokers volně ke stažení demoverze reálné investiční platformy, ve které lze realizovat obchodní příkazy bez sebemenšího rizika.

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688