Originální vánoční dárek – obraz na míru!

Výběr z více než 20 000 obrazů s různými náměty, které si, stejně jako vlastní fotografie, mohou zájemci nechat vytisknout ve vysokém rozlišení v libovolných rozměrech. To jsou možnosti, které nabízí nová služba na internetových stránkách www.obrazynamiru.cz.

 

Kdo by letos váhal, jakým originálním dárkem své milé pod stromečkem překvapit, měl by se nechat inspirovat právě novou službou Obrazy na míru. Unikátní databáze na stejnojmenných internetových stránkách zahrnuje obrazy s různými náměty – od klasických jako jsou lidé, jídlo&pití, příroda, až po ikonické historické snímky, repliky dobových i současných filmových plakátů nebo slavných malířských děl. Vybírat lze také z panoramatických obrazů (např. záběry přírody, městské architektury), v sekci Fotomontáže pak z obrazů-koláží a graficky upravených snímků, které ocení všichni, kterým konveční obrazy a snímky připadají nudné a shánějí výrazný bytový doplněk.

 

Všechny obrazy z databáze si zájemci mohou nechat vytisknout v libovolných rozměrech, přičemž cena vybraného formátu snímku se zákazníkovi zobrazí přímo na stránkách www.obrazynamiru.cz. Součástí služby je rovněž opatření obrazu neviditelným, tzv. blind rámem a jeho dovážka domů již do sedmi dnů od objednávky. Stejně tak je možné nechat si v libovolném formátu vytisknout
a zarámovat vlastní fotografie. Také v tomto případě si zákazník hned na stránkách může zkontrolovat, na kolik ho realizace jeho přání vyjde.

 

Kdo by se bál, že by se svým výběr do vkusu blízkých a přátel netrefil, může jim jako vánoční dárek koupit dárkový poukaz, prostřednictvím kterého si vyberou obraz přesně podle sebe. Dárkové poukazy jsou na stránkách k dispozici v hodnotách 1000,-, 2000,-, 5000,- . Možné je nechat poukaz vytisknout (nebo zaslat
e-mailem) také v jiné hodnotě dle přání dárce (až do 16 000,- ).

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky