Zahradní nábytek

Máte rádi léto? Rádi sedíte venku u kafíčka, grilujete? Pokud ano, tak právě pro Vás tu máme nabídku zahradního nábytku od firmy Cane - Line, který do České a Slovenské republiky dodává firma JV POHODA s. r. o. se sídlem v Plzni.

 

Firma Cane - Line A/S je dánská soukromá společnost se sídlem v Odense. Společnost byla založena v roce 1986 a od té doby se trvale rozrůstala, takže dnes patří k vedoucím obchodníkům s ratanovým a zahradním nábytkem na skandinávském trhu. Veškerý nábytek Cane - Line se navrhuje v Dánsku. V současnosti je exportován do více než 50ti zemí.

Kolekce Cane - Line je až do posledního detailu vyrobená ručně a vyznačuje se vynikajícím pohodlím sezení, vysokou kvalitou a elegantním designem. Životnost tohoto nábytku je při běžném používání takřka neomezená.

Kolekce Cane - Line je mrazu, vodě, UV - záření odolná a stálobarevná. Oproti běžnému nábytku ze dřeva nepotřebuje žádnou péči. Kolekce odolává silné zátěži v průběhu všech ročních období jako silnému dešti, žhnoucímu slunci a dokonce sněhu, odolává kolísání teplot, takže je nábytek vhodný pro severní i jižní oblasti.

 

Celá kolekce Cane - Line je pletená z jedinečného, v Evropě vyráběného vlákna HULARO. Vlákna jsou té nejvyšší kvality, mimořádně pevná a stabilní a také velmi odolná proti špíně. Výpletový materiál HULARO je vyroben z probarvovaného polyethylenu. Výplet HULARO nezatěžuje životní prostředí, neobsahuje jedy a je beze zbytku odstranitelný. Všechny podstavce stolů a židlí jsou vyrobené z recyklovatelného hliníku a galvanizovaného železa. Dřevo desek stolů kolekce Cane - Line pochází z kontrolovaných plantáží. Látka DRALON, používaná k výrobě polštářů, nese značku EU - květinu ochrany životního prostředí. Tato značka se uděluje produktům, které jsou v rámci své skupiny nejšetrnější k životnímu prostředí. Díky odolnosti vláken HULARO proti špíně nevyžaduje tento nábytek prakticky žádnou zvláštní údržbu. Pakliže je přece čištění nutné, použijeme mýdlovou vodu, měkký kartáč a oplach čistou vodou.

 

Více na www.jvpohoda.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada